Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Közben felraktam a WinFlash-t. Elvileg ez kell az RBE mellé, hogy a módosított Bios beállításokat a Biosba is bele lehessen írni. Pár hete egyszer már ki akartam próbálni, de akkor kék halállal kilépett, amikor elindítottam. Most felraktam újra. RBE-n keresztül elindult, egyből megtalálta a két chipet (Rialto, illetve RV630), aztán egyből lefagyott az egész gép. Egy ideig hagytam, hátha csak gondolkozik, de több, mint 10 perc után újra indítottam, mert továbbra sem történt semmi, és észrevettem, hogy nem csak az egér nem mozog, hanem az óra is megállt a sarokban. Szóval inkább nem kísérletezem vele, mert ha Bios flashelés közben is lefagy, akkor nem tudom, mit csinálok...
-
blac84
csendes tag
-
piadex2
senior tag
válasz
barnam_
üzenetére
Hello!
Kösz, ezt már megtaláltam, de nem használtam, mert csak hotfixxel - szerintem - nem megyek semmire, hiszen kell valami, amit fixál (tehát egy rendes driver).
De akkor szerinted csak fel kell nyomnom a h.fixet, s máris boldog lehetek?
Kösz:piadex2
mod: szerinted, ha zafírom van, akkor egy msi (2600pro/512/ddr2/agp) driver használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Ubuntu Linux
- Építő/felújító topik
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Társasjáték topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi