- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
válasz
barnam_ #14226 üzenetére
Közben felraktam a WinFlash-t. Elvileg ez kell az RBE mellé, hogy a módosított Bios beállításokat a Biosba is bele lehessen írni. Pár hete egyszer már ki akartam próbálni, de akkor kék halállal kilépett, amikor elindítottam. Most felraktam újra. RBE-n keresztül elindult, egyből megtalálta a két chipet (Rialto, illetve RV630), aztán egyből lefagyott az egész gép. Egy ideig hagytam, hátha csak gondolkozik, de több, mint 10 perc után újra indítottam, mert továbbra sem történt semmi, és észrevettem, hogy nem csak az egér nem mozog, hanem az óra is megállt a sarokban. Szóval inkább nem kísérletezem vele, mert ha Bios flashelés közben is lefagy, akkor nem tudom, mit csinálok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Filmvilág
- Nők, nőügyek (18+)
- Arch Linux
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT NITRO+ 8GB GDDR6 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest