- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
fzoli15
csendes tag
válasz
fagy53 #13977 üzenetére
Sajnos nem tudom kipróbálni, mert a 2600pro-t most szeretném megvenni. A gépem elég régi. Nem is használom csak filmnézésre meg netezésre (talán arra még jó
). Most hozzájuthatnék egy 2600pro-hoz nagyon olcsón és így a fullhd-s filmeket is tudnám rajta nézni, ha a procim elég lenne hozzá. Ezért kértem segítséget tőletek, hogy megvegyem a vga-t vagy felesleges a cpu gyengesége miatt.
Amúgy a mostani vga-m egy Radeon 9600pro és ezzel az 1080p-s filmek csak alig észrevehetően akadnak viszont a kép késik kb. 2mp-t a hanghoz képest. Ezen segítene a vga csere? -
válasz
fagy53 #13977 üzenetére
Ez badarság... az AVIVO converter csak konvertál, az UVD segít...
ez az, ami átveszi a műveletek elvégzését a CPU-tól. Így pedig épp, hogy a VGA számít igazán, mert ha nem veszi át vagy csak kevésbé, akkor lőttek a támogatás elnyeinek is.
fzoli15: Benéztem, de az is simán vinni fogja, az UVD ugyanaz bennük.
Ettől függetlenül az a DDR2 elég csúnyán néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Linux kezdőknek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest