Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Safe Mode az agyban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ami boltban 10k-ért van 3 év garral, ha az neked gar nélkül ér 7-8k-t egészségedre
Nekem nem. Dolgoztam pár boltban, nem neveztek ócskásnak
Teljesen mind1, hogy a többi típus akár 15k-tól kezdődik, ha 1 is van 12k-ért...ha melegedne is, egy pár száz ft-os venti fölé és kész, de nemrég írta itt egy srác hogy nála milyen, én inkább neki hiszek mint a többieknek...
A GB alulra teszi a passzív hűtő csodáját, mégsem hallottam még tömeges vga pusztulásról náluk, pedig 96gt-ben is van olyanuk, ez pedig a kártya fölé vezeti a hőt...szerk: #13318 Aggregátor: Nem feltétlen, de ha tőled x 100km-re van a gar helye, megint csak b@szhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem nem. Dolgoztam pár boltban, nem neveztek ócskásnak
Teljesen mind1, hogy a többi típus akár 15k-tól kezdődik, ha 1 is van 12k-ért...ha melegedne is, egy pár száz ft-os venti fölé és kész, de nemrég írta itt egy srác hogy nála milyen, én inkább neki hiszek mint a többieknek...