- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Hi all!
Szerintetek melyik videókártyával járnék jobban? Inno 3D NV 7600GT 256MB GDDR3 128bit AGP Dx 9c vagy pedig Saphire Ati HD 2600 XT 256MB GDDR3 128bit AGP Dx 10.Csak azért mert szerintem Dx9 alatt a 7600GT jobban teljesít mint a 2600 XT viszont nem támogatja a Dx 10-et.Ugyanakkor nekem szimpi a Dx 10 de viszont a 2600 XT gyengén teljesítene Dx 10-es alkalmazások alatt.Szóval tanácstalan vagyok.Most szeretnék videókártyát venni és tanácstalan vagyok.Mivel nem igazán szeretnék 20k-nál többet költeni videókártyára ezért ez a 2 kártya került képbe nálam.Olvasgattam a teszteket de annyi kártya van a piacon hogy egyszerűen képtelen vagyok eldönteni hogy mégis milyen kártya kellene nekem.Nagyon szimpi nekem az árához képest az X2600XT de nem vagyok biztos benne hogy játékra a legjobb választás lenne.P4v88+,Celeron D 3Ghz,1,5Gb Ram dual,X-Fi,450W-os táp ilyen konfigba kellene.Nem vagyok HC Gamer de a lehetőségekhez mérve szeretek kényelmesen filmet nézni és játszani is.Mindenképp AGP-s csatolófelületű kártya kell.Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Fotók, videók mobillal
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest