Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Gyuri27
üzenetére
Az se semmi, csak bánt egy kicsit, hogy mindíg elszúrom ezeket a vételeket. A mobilokkal dettó így vagyok. Úgy örültem neki amikor megvettem, egy kicsit mostmár bosszús vagyok, hogy nem tudtam két hetet várni vele. Nekem azonnal kellett.
Na de sebaj, mert ahogyan látom a teszteket sok helyen csak fél vagy 1 fps különbség van a két kari között, jó néha 4-5 fps. Ez azért nem olyan nagy szám. Gondolom ez a kari (mivel azért csak alsó-középkategóriás) nem jelent számottevő gyorsulást a gyorsabb ram. Esetleg akkor lenne sokkal gyorsabb ha GPU sebessége is ugyanilyen arányban lenne fürgébb.
Hmmm. Mindegy, lehet észre sem venném játék közben csak akkor ha közben menne egy fps mérő.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi a kelégítő válaszotokat.

Na de van ami egy fél órája felvidított. Sikerült úgy tűnik eladnom a a procimat 15K-ba.
Már nézegetem a procikat, ami majd jobban megkergeti a kis 2600-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- DUNE médialejátszók topicja
- Arc Raiders
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)