Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8824 üzenetére
Az se semmi, csak bánt egy kicsit, hogy mindíg elszúrom ezeket a vételeket. A mobilokkal dettó így vagyok. Úgy örültem neki amikor megvettem, egy kicsit mostmár bosszús vagyok, hogy nem tudtam két hetet várni vele. Nekem azonnal kellett.
Na de sebaj, mert ahogyan látom a teszteket sok helyen csak fél vagy 1 fps különbség van a két kari között, jó néha 4-5 fps. Ez azért nem olyan nagy szám. Gondolom ez a kari (mivel azért csak alsó-középkategóriás) nem jelent számottevő gyorsulást a gyorsabb ram. Esetleg akkor lenne sokkal gyorsabb ha GPU sebessége is ugyanilyen arányban lenne fürgébb.
Hmmm. Mindegy, lehet észre sem venném játék közben csak akkor ha közben menne egy fps mérő.
Köszi a kelégítő válaszotokat.
Na de van ami egy fél órája felvidított. Sikerült úgy tűnik eladnom a a procimat 15K-ba.
Már nézegetem a procikat, ami majd jobban megkergeti a kis 2600-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest