Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tzsolesz nagyúr válasz  Gyuri27

üzenetére Gyuri27

üzenetéreAz se semmi, csak bánt egy kicsit, hogy mindíg elszúrom ezeket a vételeket. A mobilokkal dettó így vagyok. Úgy örültem neki amikor megvettem, egy kicsit mostmár bosszús vagyok, hogy nem tudtam két hetet várni vele. Nekem azonnal kellett. Na de sebaj, mert ahogyan látom a teszteket sok helyen csak fél vagy 1 fps különbség van a két kari között, jó néha 4-5 fps. Ez azért nem olyan nagy szám. Gondolom ez a kari (mivel azért csak alsó-középkategóriás) nem jelent számottevő gyorsulást a gyorsabb ram. Esetleg akkor lenne sokkal gyorsabb ha GPU sebessége is ugyanilyen arányban lenne fürgébb. Hmmm. Mindegy, lehet észre sem venném játék közben csak akkor ha közben menne egy fps mérő. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Köszi a kelégítő válaszotokat.  Na de van ami egy fél órája felvidított. Sikerült úgy tűnik eladnom a a procimat 15K-ba. 
 Már nézegetem a procikat, ami majd jobban megkergeti a kis 2600-at. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
- RTX 3070 Founders Edition
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)