Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Tegnap elpusztult a 9800 pro-m ezért ma lett egy AGP-s 2600XT-m, Sapphire, 256 DDR3-al.
Elég sok meglepi ért vele... először is az install cd vistához volt. Nekem XP-m van. Utána leszedtem a sapphire oldaláról a 190MB-os driver csomagot, 32 bites XP-hez 2600XT agp karihoz. El se indult. Az install legelején jött egy kis ablak amiben csak ok-t nyomhattam, majd 1 hibaüzi és kész.
Volt fent egy 7.4-es cat régről, elkezdtem feltenni, de kiírta nem ismeri a hw-t.
Eljöttem ide, láttam az első hsz-t, leszedtem a 8.3-as cat.-ot az ATI-AMD honlapról, "kézzel" installáltam, utána meg feltettem a CCC-t is, minden működik vígan!
Nagyon meglepett a kártya, látványosan gyorsabb a 9800pro-nál.
2 kérdésem lenne:
1 A sapphire-tól leszedett driver miért nem akarhatott működni
2 Láttam fentebb h már vannak olyan driverek amiket nem manuálsian kell feltenni. Ha nem a sapphire az akkor megírná vki nekem, h melyik és hol érhető el?
Köszi és üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Tesla topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- EAFC 26
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest