Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Nóta állj!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Szerintem az Aperture Size ellenőrzése a BIOS-ban jó tipp. Ha játék közben csinálja a fagyást (máskor nem), az azt jelenti, hogy adatmozgatás közben veszíti el a VGA-val a kapcsolatot.
Mondjuk én még el tudnék képzelni egy kis sávszéleség gondot vagy ramhibát is... (bocs, nem pánikoltatni akarok). Milyen alaplapod van? (gondolom az AGP 8X-et biztosan támogatja, eleve bocs a mondatért).Nem tudom elképzelni, hogy a gyártó ne tesztelte volna széjjel a hozzáadott driver-t, MINDEN gyártó szeretne elégedett vevőket, neki sem jó, ha minden második vevő visszaviszi a cuccot, mert az hazavágja a profitot. Tudom, hogy nem vagy egyedül ezzel, de szerintem itt még valami más is befolyásolja a dolgot, és amit nem vettek figyelembe. (általában a sok-sok reklamáció után szoktak belerakni egy addendum sheet-et a dobozba). FAQ-t néztél a gyártó oldalán?
Csak azt nem tudom, én mekkorára állítsam a BIOS-t 512MB-os kártyával ? :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest