Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagresz
csendes tag
Sziasztok. Van egy Saphire HD2600 XT 256MB GDDR4 ramos kártyám. Az lenne a kérdésem, hogy a Catalyst Control Center-ben (7.12) van az Ati Overdrive rész. Én ott felszabadítottam a lakatot, és az Auto-Tune... opcióval kitesztelte nekem a gép, hogy az alap 800/1100 MHz ről lehet használni 845/1165 MHz-en. Be is írja magát a fenti részbe, de az alsó, Current Clock Settings részben 800/1100 MHz-en van, újraindítás után is, magyarul nem veszi át ezeket az értékeket. Tapasztalt már valaki hasonlót, vagy nem ezzel kellene tuningolni? Ha van valakinek ötletet mi a megoldás szívesen venném. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest