- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
hasonlo gondom van nekem is. marmint a fekete kepernyos.
vga az nf7ben csont nelkul ment. eladtam a segge a lol a confot, kapott asrock am2nf3-vsta -t, mert ugye agps a kicsike. uj cpu is, de az most mind1.
xp reinstall, lapdriverek fel, restart, vga driver fel, restart, xp logo utan feketeseg, kakukk. csak csokkentett, es semmi.
jo van, nincs gond, virit a vista logo vgan, meg lapon is, hat nesze, vista ultimate 64.
catalyst install, felmegy sikerrel, restart, ez fogad:
Leírás:
A Windows ugyan sikeresen telepítette az eszköz illesztőprogramját, de az illesztőprogram betöltése során hiba lépett fel. A hibakód: 43.
koszi, felraktam megegyszer sapphire cd-s drivert, megint sikeres, restart, kovetkezo ablak: az ati nem mukodik megfeleloen. ok, leszedtem 7.9et, raknam fel, de az meg ilyet szol, nincs a gepemben ati kartya, nem megy fel. lol!
eszkozkezeloben meg ott van, hogy ati radeon hd2600xt agp, csak felkialtojeles. meg van egy az egyeb eszkozokben, mint ismeretlen eszkoz.
[OFF]problemamegjelenito es megoldasokban meg ez van:
Compatibility issue between NVIDIA nForce Audio Processing Unit and Windows VistaThis problem was caused by a compatibility issue between Windows Vista and NVIDIA nForce Audio Processing Unit.
NVIDIA nForce Audio Processing Unit was created by NVIDIA Corporation.
Recommendation
--------------------------------------------------------------------------------
To search for similar devices that are compatible with this version of Windows, visit the Windows Vista Hardware Compatibility List website online.[/OFF]
meg jo, hogy certified for vista.az a legjobb, hogy driver nelkul 3 masodpercenkent felporog fullra a vga ventije, mar iszonyat idegesito
help pls
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest