- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
Aktív témák
-
-
evitiguF
senior tag
Erre valaki?
-
evitiguF
senior tag
Lenne is egy kérdésem új driverrel kapcsolatban.
Nem tudom, hogy előzőben nem volt, vagy csak nem figyeltem, de most feltűnt egy olyan alpont, hogy "Képpont formátum"
Philips42PFL9703-al van csak összekötve a kártya, 1920x1080@60Hz
Ennél az opciónál alapból az volt beállítva, hogy:
YCbCr 4:2:2 képpont formátum
ezen kívül van még 3db:
- YCbCr 4:4:4 képpont formátum
- RGB 4:4:4 képpont formátum stúdió (korlátozott RGB)
- RGB 4:4:4 képpont formátum PC szabvány (teljes RGB)
Én most átállítottam "RGB 4:4:4 képpont formátum PC szabvány (teljes RGB)"-re.
Nem tudom, hogy milyen jelentősége van ennek, jó lenne ezt megtudni, illetve hogy melyik beállítást kellene használni. -
evitiguF
senior tag
Üdv!
érdeklődnék, hogy van-e itt olyan valaki, aki DVI-HDMI dongle-val kötötte össze az LCD tévéjét, és nem csak a képet, hanem a hangot is átviszi a dongle.
Különösen az érdekelne, hogy a dongle-n milyen felirat van? REV.A vagy pedig REV.B?
Nekem REV.A van, és a hangot nem viszi át, erre külön hibaüzenetet is kapok, amikor csatlakoztatom a tévét. -
evitiguF
senior tag
Beszereltem a gépbe a HD4850-et, és feltettem az ati drivert, szeretném megkérdezni, hogy mindent jól csináltam-e?
001 - Display Drivert telepítettem
002 - Catalyst Control Center (Hungarian)
003 - HD Audio DriverAzért érdeklődöm, mert nálam ilyen kép nem volt, tehát nem tudtam kiválasztani, hogy mit akarok telepíteni, és mit nem. Így is fent van a gépemen az AVIVO meg minden, tehát teljes értékű a telepítés így is?
lassan azért majd csak belejövök... -
evitiguF
senior tag
válasz
lala42 #35625 üzenetére
Köszönöm szépen a segítőkész hozzáállásodat! RESPECT!!!
rocket: ha nem sikerül találnom egyet, akkor majd felveszem velük a kapcsolatot.
(De úgy néz ki, hogy lala42 tud adni egyet.katt777: Nem is akárki mondta azt, hogy a Club3D minőségi, Hammon Serra tette, aki ugye kereskedik a cuccokkal... Pont ezért vettem ezt a típust, mert utánanéztem, hogy Club3D, Sapphire, HIS ... ez a három legjobb AMD/Ati kártyánál
-
evitiguF
senior tag
Ez nem az alap verzió: CGAX-4852DDF (Arctic cooling hűtős) a honlapon azt írják, hogy a doboz tartalmaz egy átalakítót, viszont a doboz hátuljára meg az van írva, hogy nincs mellékelve... na ezt fejtse meg valaki.
katt777 ha addig nem sikerül beszereznem, akkor szívesen elfogadom! -
evitiguF
senior tag
Üdv!
Most lettem egy Club3D HD4850 tulajdonosa, és szomorúan tapasztaltam, hogy a doboz nem tartalmazott DVI-HDMI átalakítót. Kérdésem az lenne, hogy nincs-e itt győri, vagy környéki tulaj, akinek van ilyen átalakítója, nem használja, és eladná nekem?!
Azért kell 48xx tulaj, mert ha jól tudom, a "mezei" átalakítók nem viszik át a hangot, csak a képet, nekem pedig a hangátvitelre is szükségem lenne. Vagy rosszul tudom, és mindegyik DVI-HDMI adapter (nem kábel!) képes a képen kívül a hang átvitelére is? -
evitiguF
senior tag
Üdv!
felteszem itt is a kérdésemet, hátha itt előbb kapok rá választ:
segítségeteket, és tanácsotokat szeretném kérni! Hosszú ideig nVidia tulaj voltam, de volt már előtte ati-m is. A gondom pedig az lenne, hogy nem igazán értem, hogy driver fronton mit is kellene feltennem.
Egy HD4850-es lesz a videókártya, és két megjelenítő lesz rákötve, egy 42" FULL HD LCD tévé, és egy 19"-os monitor.
A kérdésem pedig az, hogy mit is kell pontosan feltennem? Elég a 8.11 Display Driver, vagy kell a Catalyst Control Center is, esetleg a WDM integrated driver?
A Catalyst Control center tartalmazza a Display drivert is?
Tehát úgy csináljam, hogy:
1. Display driver telepítése
2. Catalyst Control Center telepítése (külön kiválasztva a letöltési oldalon, hogy magyar nyelv is legyen benne)
vagy pedig az első lépés kihagyható, ha CCC-t telepítek?
nVidiánál volt olyan opció, hogy DualView, ami azt jelenti, hogy a két megjelenítőt különféle felbontáson és beállításokon tudtam használni. van ilyen ati fronton is?
A HydraVision package az mire jó?előre is köszönöm a segítségeteket.
-
evitiguF
senior tag
34646 -ra valaki?
-
evitiguF
senior tag
Üdv!
lenne kérdésem, erősítsetek meg benne, hogy így vannak a dolgok!
Tervbe van véve egy HD4850. 42"-os Full HD-s tévével lenne összekötve. Ugye mindegyik típus tudja a HDMI 1.3-at?! Vagy csak bizonyos gyártók termékei?
A másik pedig az lenne, hogy a gépemhez van elég komoly hangrendszerem, így nem szeretném, hogy a hang is átmenjen a HDMI kábelen. Ez pedig ugye csak attól függ, hogy a gépen az audiobeállításoknál mit adok meg kimeneti jelként. Tehát meg tudom csinálni azt, hogy a kép az LCD-n jelenjen meg a hang pedig a számítógéphez kötött hangrendszeren szóljon.Mely gyártók termékeit érdemes előnyben részesíteni? (Gigabyte, ASUS, MSI, Gainward, Club3D, Sapphire)
Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Ukrajnai háború
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 4
- Építő/felújító topik
- NBA és kosárlabda topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- Asus Dual Geforce RTX4070 12GB - Garancia: 2026.07. -ELKELT
- ASUS RX 6800 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya --csütörtök estig JEGELVE!
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest