- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
válasz
old gray #47669 üzenetére
egyet kell értsek tzsolesz kollegával. nekem annó még volt 3870 cf-em, tapasztalatnak nem volt rosz, de ráá kellett jönnöm arra, amit most nem írok le, mert most írták le előttem. én is a 4890-re voksolok, és csak azárt nem vettem azt, mert akkor még nem jelent meg. ezért maradtam az akkori csúcs mellett, 4870 1gb. jól gondold meg, mert sok fejfájást okozhat majd neked a skálázódás.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
old gray #47669 üzenetére
De hiszen még plusz 5K, és 4890 1Gb-od van, amivel abszolút soha nem szívsz egy percig sem. A CF skálázódása nem mindig megfelelő, sokszor nem is megy ugye. Van olyan játék ahol 80-90%-os a skálázódás, de van ahol csak 30-40, vagy éppen 0%.
A helyedben nem ragaszkodnék a CF-hez. A 22K-ós PCX-es 4830-ból megérte volna 2db-ot venni, ez nem vitás, de ugye az elfogyott.
Én nem építenék CF-et, ebben a kategóriában, mert nem megy akkor nem elég egy kártya teljesítménye. 4890-nél más a helyzet, mert ott egy darab is eléggé erős ahhoz, hogy játszható legyen minden játék 1920-ban. (Crysis, stb. kilőve maximum)
Aktív témák
Hirdetés
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest