Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Meglehet, de egy ATI uninstall + csökkentett mód/Driver Cleaner nem vesz igénybe egy hétvégét.
(Tudom, hogy nem a formázás, és a Win újratelepítése a sok idő, hanem az összes program/beállítás, stb. újrahúzása. Nem is beszélve arról, hogy mennyire fárasztó.) Amennyiben előbbi kombó segít, megmarad a jól bevált rendszere, és elég gyorsan kiderült. Ha nem segít, még mindig elcseszhet egy hétvégét az új windows-zal.
(Nem lehet mindenkinek VGA-driver mentes, de amúgy minden programmal, beállítással - akár sok-sok játékkal
- felokosított Windows partíciója, amit húsz perc alatt visszaghostol, ha valami nem kerek a legújabb csodadriverrel.
)
Btw. én azzal sz*ptam most hétvégén, hogy a 9.1 (csak driver) mellé telepített legújabb ATT-ben egyszerűen nem találtam a DDC beállítás letiltását (nem volt benne Display Settings menü!
), és vagy két órát voltam kénytelen 60 Hz-en nézni a régi, 22"-os CRT monitorom, ami nem kicsit volt bántó a szememnek. Az érdekesség, hogy a 9.3 mellett sem jött elő ez a menüpont, ezért végül kénytelen voltam feltenni a CCC-t. (Ahhoz meg dotNET kellett, ésatöbbi.) Lényeg a lényeg, hogy végül kb. két óra után nagy nehezen megtaláltam, hogy a CCC-ben "egészen máshol van, és egészen máshogy hívják", de szerencsére ismét kilőhető (amúgy nonszensz, hogy ezzel kell a felhasználónak foglalkoznia), legalább most már tudom, hol keressem, ha megint kellene (remélem sokáig nem fog kelleni, mert alapvetően amondó vagyok, hogy csak akkor cserélj drivert, ha muszáj). Jah, és sok év után (amikor először megjelent, talán egyszer megnéztem
) most először használtam CCC-t, és egyáltalán nem sz*r lassú, mint ahogy emlékeztem rá.
(Szóval ha most kérdezné valaki, nem beszélném le egyértelműen róla, mint rég a CP-s időkben.)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest