Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DigitXT #41240 üzenetére
Nem azt állítottam (már megint ez a félremagyarázás) hogy bármi mennyire lassít, hanem hogy minden OSD lassít, így a FRAPS is.
Kép hiányában is le lehet OK-zni az üzemmód váltást a monitoron (vagy törölni). A billentyűzet ebben sokat segíthet.
ATT-szal kapcsolatban arról szóltam, hogy ha használod az overdrive-ját, akkor ugye megcsinálod a 2D és a 3D módot (ez csak elnevezés kérdése, hiszen csak a feszültségek és az órajelek változnak, a "mód", ahogy a VGA a képet megjeleníti, valójában ua.), hogy szimuláld a powerplayt, mert azt a progi kikapcsolja. Automata váltás esetén a program 3D alkalmazásoknál felvált az erősebb (nagyobb fesz, magasabb órajel) VGA beállításokra, HA nem találja az adott alkalmazást a kivételek között. Márpedig a Fraps bizony ott van, arra évek óta nem jövök rá, hogy miért. És ha érzékeli, hogy fut a Fraps, akkor tök mindegy, milyen játékot használsz, 2D módban (azaz alacsonyabb fesz. és órajelek) fogja futtatni azt. De egy olyan játéknál, amely amúgy is magas FPS-szel szalad, ezt a szemed nem veszi észre. Én pl. több játéknál is eleve "2D módot" alkalmaztam a profilban, mert teljesen fölösleges lett volna növelni a fogyasztást, és így hevíteni a VGA-t, futott minden szépen 3D-ben. 48xx kariknál sok játékhoz lehet korlátolt 3D módot is alkalmazni (pl. 450/600MHz@1.1V), mert kevés olyan van (azért van pár, csak azokat én nem tartom játéknak
), amelyhez totálisan ki kell aknázni egy 48xx erejét. Nálam csak Crysis-hez, Far Cry 2-höz, Oblivionhoz, és az 1.5.0.7-es patch-ig Clear Sky-hoz kellett full kraft.
Aktív témák
- Eladó hibás GIGABYTE Eagle RTX 3060 Ti 8GB videokártya
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X AORUS MASTER - Gari 2027.07.09. - ig - Eladó!
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- Asus Rtx 4060 Ti Dual OC Garanciális
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest