- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
_Toka_ #39265 üzenetére
"Ilyenkor érdemes felütni, a Windows-nak, mint op. rsz.-nek a különböző fellelhető doksijait."
Én már látom magam előtt ahogy minden 12 éves gémer vérpistike felüti az 1500 oldalas A Windows Vista rétegei rendszermérnököknek című könnyed olvasmányt, komor arccal megnyálazzák ujjukat, lapoznak egyet, majd elmeregve azt mondják: "hm hm, aha aha igen" és egyetértően bólintanak, ezután szénné matatják a rencert és soha többet senki nem telepít újra.
Na addig is én továbbra is a winreinstallt fogom ajánlani hardvercserék után, legalábbis az egyszerű halandóknak mint jómagam is.
Bocs smiti akkor ott más gond van
Jahh hogy még az ATT is bent volt a képbe
-
katt777
félisten
válasz
_Toka_ #39265 üzenetére
Hát ez az a marketing, amelyet a gyakorlat mindig megcáfol.
Nyilván nem az Outlook Express fog összeakadni az ATI driverrel, hanem pl. a rendszer azonos erőforrásaihoz hozzáférő programok, pl. CCC, ATT, RT, stb. Tehát megmagyaráznak valamit, ami úgyis úgy van, közben meg a hiba ugyanúgy fennáll. Mondjuk pl. az autód helyes működését nem befolyásolja az irányjelző és a gázpedál együttes használata, de próbáld csak meg a motort 2féle módon vezérelni egyszerre...
Egyébként erősen esélyes, hogy ha az ATI driverek telepítésével/frissítésével jön elő egy olyan hiba, amely másképp nem, akkor ezt a hibát az ATI driverek okozzák.Azt hiszem, minden régi ATI felhasználó tud olyan ATI drivereket említeni e topicban, amelyek megborították a rendszerét.
Azért ebben "az újabb játékkal majd kihajtja" dologban én a helyedben nem nagyon hinnék (én még egyetlen játéknál sem láttam ilyet), mert hiába a grafika, a játék alapvető számításait, amelyekre a grafika épül, a processzor számolja ki. Az persze előfordulhat, hogy a VGA akkora terhelést kap, hogy lelassul a processzorhoz, de helytelen azt a képzetet kelteni, hogy ezáltal gyorsulhat a megjelenés (mert alapból a kihajtásról mindenki erre gondol), mert az ilyen kihajtással éppen, hogy lassulni fog.
Aktív témák
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest