Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Visormail

addikt

válasz _Toka_ #39265 üzenetére

"Ilyenkor érdemes felütni, a Windows-nak, mint op. rsz.-nek a különböző fellelhető doksijait."

Én már látom magam előtt ahogy minden 12 éves gémer vérpistike felüti az 1500 oldalas A Windows Vista rétegei rendszermérnököknek című könnyed olvasmányt, komor arccal megnyálazzák ujjukat, lapoznak egyet, majd elmeregve azt mondják: "hm hm, aha aha igen" és egyetértően bólintanak, ezután szénné matatják a rencert és soha többet senki nem telepít újra. :DDD

Na addig is én továbbra is a winreinstallt fogom ajánlani hardvercserék után, legalábbis az egyszerű halandóknak mint jómagam is. :)

Bocs smiti akkor ott más gond van :( Jahh hogy még az ATT is bent volt a képbe :)

• Gaboman

nagyúr

Simán kihajtja a 4850-et egy Core2 6750 3200Mhz-en,AA/AF bekapcsolásával vagy akár nélküle is.
    Aki ilyen kártyát vesz az meg úgy is AA ás AF-el szeretne játszani.

• katt777

félisten

Hát ez az a marketing, amelyet a gyakorlat mindig megcáfol. :DDD :R Nyilván nem az Outlook Express fog összeakadni az ATI driverrel, hanem pl. a rendszer azonos erőforrásaihoz hozzáférő programok, pl. CCC, ATT, RT, stb. Tehát megmagyaráznak valamit, ami úgyis úgy van, közben meg a hiba ugyanúgy fennáll. Mondjuk pl. az autód helyes működését nem befolyásolja az irányjelző és a gázpedál együttes használata, de próbáld csak meg a motort 2féle módon vezérelni egyszerre... :U
    Egyébként erősen esélyes, hogy ha az ATI driverek telepítésével/frissítésével jön elő egy olyan hiba, amely másképp nem, akkor ezt a hibát az ATI driverek okozzák. ;) Azt hiszem, minden régi ATI felhasználó tud olyan ATI drivereket említeni e topicban, amelyek megborították a rendszerét.

Azért ebben "az újabb játékkal majd kihajtja" dologban én a helyedben nem nagyon hinnék (én még egyetlen játéknál sem láttam ilyet), mert hiába a grafika, a játék alapvető számításait, amelyekre a grafika épül, a processzor számolja ki. Az persze előfordulhat, hogy a VGA akkora terhelést kap, hogy lelassul a processzorhoz, de helytelen azt a képzetet kelteni, hogy ezáltal gyorsulhat a megjelenés (mert alapból a kihajtásról mindenki erre gondol), mert az ilyen kihajtással éppen, hogy lassulni fog.

Aktív témák