Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
- 

_Toka_ senior tag Abszolut nem hangos. Úgy értem adva van a házam, ha megy a gép, jön valamiféle zaj onnan - mily meglepő  -, de egyáltalán nem vészes. Sőt, mikor lecseréltem a korábbi 9600GT-met - bocs az ott szereplő randa képért... -, amin egy komolyabb hűtés volt, azonnal feltűnt, hogy jelentősen halkabb, mint az volt. Cserébe viszont forró! De, mivel nem éget lyukat a padlószőnyegbe, ill. nem égeti a bokámat, engem ez nem zavar. -, de egyáltalán nem vészes. Sőt, mikor lecseréltem a korábbi 9600GT-met - bocs az ott szereplő randa képért... -, amin egy komolyabb hűtés volt, azonnal feltűnt, hogy jelentősen halkabb, mint az volt. Cserébe viszont forró! De, mivel nem éget lyukat a padlószőnyegbe, ill. nem égeti a bokámat, engem ez nem zavar.
 Én nem nyúltam hozzá, viszont megy tökéletesen. Hogy akinek tönkrement, miért ment tönkre - legyen az akár VinoRosso -, nem tudom, ellenben többségük tuningolt, és/vagy hűtést cserélt.
 Konkrétan nem emlékszem olyanra, aki ref. kártyát vett, nem birizgálta és tönkrement volna neki. Nem kattintgattam végig VinoRosso linkjeit, tehát ha Te megtetted és ott találtál ilyent, ebben akár Te is lehetsz már jobban értesült. 
Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming GeForce RTX 3080 Ti OC Edition (TUF-RTX-3080TI-O12G-GAMING)
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS GeForce GTX 660 DirectCU II OC 2GB GDDR5 192bit Videokártya
- Eladó rx 580 8gb
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

-, de egyáltalán nem vészes. Sőt, mikor lecseréltem a korábbi
  -, de egyáltalán nem vészes. Sőt, mikor lecseréltem a korábbi 

De jobban járnál egy 2 slotos hűtővel.
 De jobban járnál egy 2 slotos hűtővel.