Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• laca000

őstag

válasz TTomax #24160 üzenetére

Próbálgattam a Crysist én is,2-szeres élsimítással 1280X960-75hz-en minden magasra állítva-szépen röccmentesen elmegy!Viszont a felbontást 1440X900-ra állítás után már erősen huzogat bizonyos helyeken a progi!
    Ámbár azt is megfigyeltem,hogy távolról sem olyan hiteles a fizika a játékban mint annak lennie kellene,sőt a legtöbb belső tér az épületekben GUSZTUSTALANUL elnagyolt,mintha nem figyeltek volna oda mindenre,vagy nem is akartak,nem tudom tán az utóbbi...
    A FAR CRY különben is sokkal nagyobbat ütött,az akkori gépemen egy Sapphire ATI 9800 proval nekem jobban tetszett a grafika és a játékmenet is mint ez a fisfos CRYSIS!Mindmáig a FAR CRY a király,csak azért nem játszom már vele meeeeert 120-szor végigvittem!A hangulata feledhetetlen és pótolhatatlan!Gondoljatok már bele!Mit megvalósítottak már abban a gámában,hol van ehhez a Crysis?Idiótak ilyen fos motort raktak alá,meg ez az UFO izé?????A végén az az anyahajó vagy mi?Amikor azzal kellett harcolni HANGOSAN FELRÖHÖGTEM!ÁÁÁH...

Aktív témák