Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• stevve

veterán

válasz HSM #22072 üzenetére

Na-na, azért te se szállj el. A Furmarkot nem használják se tesztelésre, se semmi másre tesztlaborok, hivatalos körök, úgyhogy nem feltétlenül olyan, mint a memtest, ami azért nem annyira extrém a RAM-nak, mint ez a VGA-nak. Nekm meg "ráhagyás" nem kell, nem kávéfőző, hogy kotyogjon :D. Pont elég, ha futtatok 3 3trémárkot, mert az pont azt a terhelést adja, mint amit máskor is, használat közben. Éppen a fánk sütögeti a VGA-t és nem a 80 fok, alapon, amitől annyian riadoznak :) Na de zárjuk le, mert nem akarom, hogy a topik megint bezárjo vagy valaki személyeskedni kezdjen. Én így látom, mások úgy. :K

• Bluegene

addikt

válasz HSM #22072 üzenetére

jó akkor is furmark közben haltak meg kérdezd meg ttomaxot vagy recont
    az egyik gyári ventivel, másik gfx chillával, előtte működtek

futtasd még bátran lehet h te is így jársz, szerencséd volt eddig(te problémád nem az enyém)

Ha te inkább csukott szemmel megvárod, míg esetleg megsül a kártyád esetleg gariidő után, egészségedre 2010 júliusában vagy 2011 júliusában jár le a gari, addigra nekem már rég 2000sp-s 6850-esem lesz :DDD

steve: igazad van, saját felelősségre, sok értelmét én sem látom annak a "programnak", akkor jól jöhet ha gari lejárta előtt kéne egy új és csak 5850-es van nekik gariba, nah majd akkor megküldöm pár óra furmarkkal :) :))

Aktív témák