Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz
Overlocker
üzenetére
lehet, hogy a gyári bios már tartalmaz némi módosítást a vgpu-ra nézve

-
HSM
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
Fel tudnád valahova tölteni a TOP Asus BIOS-át? Kíváncsi lennék, milyenek a beállításai....
Nálam a Giga 4850 + AC S1 gyári fesszel 650/1050-felett azonnal elhasal, 1,2V fesz mellett 725/1150 mellett tudtam 10 percig furmarkolni. (még nem volt időm letesztelni, teljesen stabil-e...)Bár érdekes, nem tudom, mennyire bírja a feszemelést a kártya tápköre, nem melegszik túl, de ugyanolyan ciripelő hangja van 725mhz / 1,2V-on, mint egy 4870-nek....
Vagy maga az RV770-es csip kezd ciripelni 700Mhz felett???? -
WesTM
őstag
válasz
Overlocker
üzenetére
AFRANCBA
Akkor sikerült kifognod egy jó tuningpéldányt,mert ahogy olvasgattam 670-680 fölé nem szeretnek mászkálni.Reménykedtem benne,hogy biosállígatással lehet feltornászni eddig,és akkor nagyobb a valószínűsége,hogy egy mezei példánnyal is menni fog. Nekem most a 3850em ilyen szerencsés eset, 810/1125ön megy feszállítgatás nélkül.
Most megint elbizonytalanodtam,mert jobb lenne 30 ezerért ilyet venni,mint 50ért 870et...
Szerencsére amíg nincs normális játék,be tudok vetni biológiai fegyvereket.
Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audacity - hangszerkesztés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor sikerült kifognod egy jó tuningpéldányt,mert ahogy olvasgattam 670-680 fölé nem szeretnek mászkálni.Reménykedtem benne,hogy biosállígatással lehet feltornászni eddig,és akkor nagyobb a valószínűsége,hogy egy mezei példánnyal is menni fog. Nekem most a 3850em ilyen szerencsés eset, 810/1125ön megy feszállítgatás nélkül.