Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
őstag
válasz generatoros #49035 üzenetére
89 ben a volánnál voltam tanuló sofőr, nyáron három hónapra áthelyeztek Gyulára a tejporgyárba, sofőr hiány volt és anno így oldották meg a dolgot egymásközt az állami cégek. Egy hasonló de szóló tejszállító ifával kellet háromműszakban begyűjtenem a friss macskabenzint A leadás után mindig kötelező volt a tartály "fertőtlenítése" ez úgy történt hogy strimobbal120 fokos vízzel mostuk a belsejét majd hideg vízzel kiöblítettük. Mentem be éjszakai műszakra a kollégám pont mosta a tartályt és sietett, nem várta meg hogy lehűljön azonnal rányomta a hideg vizet, a tartály olyat szólt mint egy mozsár ágyú és a tetején azt a nagy kupakot mintha beszippantotta volna a vakum. A mikor megkérdezték hogy mi történt, csak annyit mondott hogy rászállt egy ufó Büntiből háthónapra elvezényelték valami isten hátamögötti volán telephelyre
-
lemmy71
őstag
válasz RobexX10 #48947 üzenetére
Én stukkó ragasztóval ragasztottam laminált parkettát falra, de előtte egy nappal falfixel alapozni kell a falat ahová ragasztasz. Amúgy a laminált lapokhoz van egy speciál konzol amit az oldalfalra teszel és abba pattintod be a parkettát. Ebben a topicban nem régen foglalkoztak laminált parkettás falburkolással.
[ Szerkesztve ]
-
lemmy71
őstag
@nullpoint @ Winner_hun
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors választ közben írtam egy lengyel cégnek nekik talán van elfekvőben, ha nem lesz sehol vagy csak forgórésszel drágán, akkor be újítok én is egy új gépet.[ Szerkesztve ]
-
lemmy71
őstag
válasz Winner_hun #4892 üzenetére
Üdv!
Lehet hogy off amit kérdezek mivel nem mai dologról van szó. Nekem is van egy régi skil 1200H1 szalag csiszolom ez sem mai darab de olyan mint az új. Nekem is a szélkerék adta meg magát ma (jó kis hangja volt) persze a csapágyat is cserélem de az nem gond mert skf, de viszont szélkereket nem találok hozzá, esetleg tudnál segíteni hogy te hol vetted, hátha van még a polc alatt elfekvőben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parfüm topik
- Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák