Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
Ezzel az elképzeléseddel szerintem ott a baj, hogy mire megfogalmazza számodra egy megrendelő egzaktul a tervezendő tárgyat, már nincs is igénye rá, hogy rajzold meg neki, hiszen már adott számára minden méret és darabszám. Tehát a tényleges értéket a látványterv fogja csupán képviselni. Aki kispályán focizik, annak ez magas labda lesz, a nagypályások viszont már eleve rendelkeznek tervező részleggel.
Több fa van, mint asztalos!
-
Bubi
csendes tag
Tavaly egy borfesztiválon voltam családostul, 1 éves kislányom a karomon ült. Egyszer csak odalépett egy bohócruhás figura, előkapott egy vékony, hosszú lufit, és kb 2 mp alatt tekert egy állatfigura-féleséget, rávigyorgott a kislányra majd a kezébe adta. Mekkora jófejség - gondoltam - amíg a pofámba nem röhögött nekem is azzal, hogy "ötszáz lesz, köszönöm".
Na ennyit arról, hogy "ha esetleg tudok segíteni nektek"
Segíteni (legalábbis felénk) nem pénzért szoktak.
Engem nem zavar ha a vállalkozásodat reklámozod, csak mondd ki őszintén.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Hát haj, de majd 10k-t elkérni egy fatábláért az már nálam eléggé kicsapta a biztosítékot.
Valakinek nincs valami jó ötlete, honnan lehetne épeszű áron beszerezni?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite
- Tado Smart AC Control V3 + okosotthon, klímavezérlés, klíma okosítás
- ÚJ - KRUPS EA8738 Intuition automata kávéfőző tejtartállyal
- Xiaomi 4 Lite Electric Scooter (elektromos roller) // Újszerű // Hivatalos garancia 2025.06-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest