Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
Bemartam .Gondolkodtam dominón sőt van olyan masina amelyik ugyanolyan vízszintes elrendezésű és 2 db tiplizőfúrót működtet tiplizésre, de ezek a 2-300.000Ft-os irreális gépárak (vagy az én irreálisan alacsony pénzecském) mindig stoppot kiáltott, mielőtt beleéltem volna magamat.Úgy gondolom hasznosabban költehetem el egy ilyen gép árát ha helyette több más faipari gépet (most jelen esetben a marómhoz gépalkatrészt )és gépi szerszámokat , elszívócsövet stb veszek.Persze ha pont ilyen munkám lenne sok amihez dominó kell ,gondolkodóba esnék megéri-e.
A körmös mutter ugyanúgy megszorul ha 2 van egy meneten és nem jó a beállítás .
Nem volt készleten körmös mutterom, az állványon és az új patronon kívül minden volt, és nem kellett külön beszereznem, sőt a bükka és bükk rtglemez részek méreten voltak csak hosszra kellett vágjam.
Így szerintem csinosabb rejtett csavaranyákkal ,lehet hogy életképes megoldás más munkára is , ezeket a tapasztalatokat a későbbiekben is hasznosítom majd ,amit ezzel a gépépítéssel elsajátítottam.
További gépépítéseket tervezek hasonló stílusban mint ezt, viszont más irányban.(azokhoz már nyilván kell venni anyagot, veszek körmösmuttert is ,oda kelleni fog..Az egyik :készítek a makita marómhoz egy függőleges szupportot, olyan módon hogy az asztal lapja felől ,felülről lehessen egy betehető kurblival emelni-süllyeszteni.Betehető betétlappal ,és karikákkal befedve.Enélkül is tudom használi, de azt hiszem jobb lesz.Az lesz a legjobb ha alulról is állítható azonos szupporttengelyról meghajtva, ha felül már ráépítettem mindent , és mégis állítani kéne. Mindenesetre megcsinálom ha lesz rá időm és kedvemEgy ilyen munkához szív és értelem kell, úgyhogy rossz hangulatban nem érdemes, mert csak kínlódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest