- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
Az elv jó , de nem fából . Ezeket fémből szokás csinálni azok sokkal pontosabbak . A fa sokat tágul a hőkülönbségre . Eleve ha megfogod is rengeteget tágul így sosem fogod tudni századra beállítani a kést . Mi árultunk beállítót és az speckó vasból volt és gondolom nem véletlen , egyedül ami a hátrány volt az az ára ugye kát vasdarabért 7-11 k körül volt márkától függően . Mindenesetre elismerő a munkád .
Ez már másnak szól csak úgy átalánosságban : A gyalukéseknek a rögzítőcsavarjait ugye belülről kell kifelé húzni azaz a középsőt kell előszőr majd a széle felé folyamatosan így elkerülhető a gyalukés meghúzás közbeni vetemedése . Sok asztalos elkövette azt a hibát mikor megéleztük a gyalukést és visszahozza hogy holos és bazz tényleg néztem az volt valóban de aztán gyors rájöttem hogy megnézem az egyenes hátát is és az is követte tehát beállítás közben vetemedett el . Sőt volt olyan eset is hogy használat közben csúszott ki enyhén a kés és pontatlanul gyalult . Hihetetlen hogy valamennyit enged a kés oldalirányban is de sajnos előfordult ilyen is .
Ezeket csak azért írtam le hogy mire figyeljetek még gyalukés beállítás közben . Persze aki gyakorlott mester azoknak nem szóltam nehogy sértésnek vegye bárki is irományomat . -
Márton111
aktív tag
Hogyan működne ha működne a kis faalkotmány? Menetes szár van benne ? Ha igen, akkor annak olyan nagy a kottyanása az anyához képest? És ha ráversz a kalapáccsal az anyára kívülről amikor benne van a szár nem lesz szorosabb ? Nem látszik a fotón, pedig az ilyen technikai megoldások mindig érdekelnek.
Én arra gondoltam az én kis alu mintámat két példányban elkészítve vagy megvéve ráfűzöd egy rúdra pl12-es menetes szár ,mint thomgrande 6680HSZ-ében látszik egy gyári ,és egy külső leszorítással (ha alu a gép akkor két szorítóval meg 2 erősebb stafni segítégével óvatosan rányomod a késtartó hengerre és akkor kényelmesen lehet hozzá állítani , de keményfából is elkészíthető, kérdés hogy dagad.-zsugorodik a páratartalom változástól ha mondjuk félév múlva használni akarod ugyanazt a beállást. Persze olcsóbb venni készen,deaz csak mágenesesen működik és most a játék kedvéért csináld magad mozgalom volt a téma.
A kis manó nagyon aranyos, biztos megéri neki teherautót gyártaniVan csapozó maró készleted? Vagy körfűrésszel csapoztad a platóját?Biztos a 8 blekidekiből kettő csapozáshoz van belőve egyik a hossz oldalnak a másik a rövidebbnek
De legalább 1
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest