Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz pweisz #67214 üzenetére
A forgácslapok 2800mm hosszúak, szóval a fölé ha akarnál sem tudnál menni, muszáj lesz toldani. Szerintem nem lesz gáz ha mondjuk szimmetrikusan középre tervezed, úgy kevésbé bántja a szemet.
Az állítható láb tényleg fontos. Egy szekrényre én 5 db-ot tennék, 2 hátra, 3 előre. Kell egy láb elől-középre, mivel hajlamos a lap behajolni és nem fognak jól állni az ajtók.
Egy hónapja mi is így jártunk, 10 percet néztük a szekrényt, hol nem lett derékszög, átlók, egyik oldal, másik oldal stb..., mire rájöttünk, hogy középen kicsit berogyott az alja, ezért csálé az ajtó.[ Szerkesztve ]
-
T J
tag
válasz pweisz #67214 üzenetére
278 cm felett nincs választási lehetőséged. Én is 6 elemből csinálnám, az alsók lehetnek magasabbak. Tolóajtónál fontos a pontos beállítás, ezért külön állatható lábazatot raknék alá: fakeret + lábakból. Azt takarnám egy csíkkal, ami lehet toldott bútorlap, vagy uni szín esetén festett fa.
Faltól-falig és mennyezetig érő beépített cucc lesz ez?MDMA
Lábból nem valami rusztikusabb illene hozzá?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten