- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton111
aktív tag
válasz
Winner_hun #6328 üzenetére
Én kifúrkáltam egy lyuksorral a sonkát és szeggel kitámasztottam akkorára hogy elférjen mellette a fa amit gyalultam,különben nem lehetett vele dolgozni mindig rányomta a rugó a fára. Az ujjad meg nembírja meggyalulni ha nem dugod bele. Egyszerűen szeretné, de nem éri el az ujjadat, neked kell beledugod a késbe hogy levigye.Ha átváltod a fogást , nem nyúlkálsz a kés fölött úgy még biztonságosabb.Kivételt képez, ha eltörik a késtengely , vagy kiröpül a kés.Szerencsére ez velem még nem fordult elő.A kollegád ahogy 3 mm-re beeldugta a kezét ugyanúgy hagyhatta volna 3 cm-el távolabb is a késtől gyalulás közben,és nem reszkírozott volna.Itt megint a munkvédelem játszott ami ugye abszolúte nem fontos éés mindenki jól ismeri (a szót, de nem a tananyagot)Meg majd mindenki magától megtanulja a saját bőrén.(hol érdekel az bárkit is pl engem)lényeg hogy én megtanultam és passz.No jó azért leírtam,linket adtam hozzá munkavédelmit, különféle gépekhez , kutya el se olvassa, meg nem tanulja)
-
ludsimon
veterán
válasz
Winner_hun #6328 üzenetére
Ez miért biztonságosabb?
Hogy történt a baleset?
Elég ronda egy jószág, legalábbis én nem ehhez vagyok hozzászokva.
Nektek milyen gépeitek van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Autós topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- További aktív témák...
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Welock Touch 51
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest