Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
válasz thyeby #47743 üzenetére
Ahogy már írták, neked a legkisebb erőhordozó kell a HF-hez.
A két kicsi sima felnyílónál gondolom HK lesz, de oda elég lenne a HK-S, az kisebb és olcsóbb is.
Viszont HK-S nél a legerősebb erőhordozó kell a szélesebb ajtóra, a kicsire meg a leggyengébb.
A tipont HF-nél még nem használtam, azt érdekes lesz fogantyú nélkül nyitni.
Üveget kifúrja neked az üveges, emelllett javaslom hogy edzesd is meg, filléres tétel pluszban és biztonságosabb. Pántfuratnál ha edzeted az üveget akkor lesz egy kis vékony vágás a pántfurattol az üveg széléig, azon a pár mm-en.
Mindezek mellett ha annyira fáradt vagy, hogy a szükséges erőhordozó kiszámítása is már meghaladja a kapacitásodat, akkor ne állj még neki az aventosok szerelésének, mert hiába egyszerű a rendszer, ha soha nem használtad még akkor elfúrogatás lehet a vége.
Itt most elmondjuk hogy miket vegyél meg, de nem tudunk ott állni melletted amikor csinálod.
[ Szerkesztve ]
kdvsdmnkrvndttrlgsdnhzzszlsmt
-
kapu2006
tag
válasz thyeby #47743 üzenetére
Tehát:
Korpusz magasság : Aljától a tetejéig 2 x 300mm= 600mm
Az egyes lapok súlya : 0,3 x 0,6 x 0,018m= 0,00324m3 * 800kg = 2,592kg x 2db = 5,184kg
Az erő 600 x 5,184 = 3110Nem adtam hozzá a fogantyú súlyát.
Szerintem 1 db. erőkar elegendő, lévén csak 60cm a szélesség.NEM! Kettő kell a gyengébbikből!
Azért várj még más válaszra is. (több szem.... :-) )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- Projektor topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Gaming notebook topik
- Anime filmek és sorozatok
- Gran Turismo
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest