- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
Úgy van, ahogyan olvastad.
Hosszas kísérletezés után rátaláltam a magaméra ennek a Metabond Starlight 2000-nek a képében. Gyárt ez a cég még speciálisabbat, még jobbat erre a célra, persze még drágábban. Nem próbáltam, mert nagyon drága, és nekem két okból is az occó a jobb.
- Mert occó,
- és mert ezzel a kocsit is kézzel(!) fél óra alatt gyakorlatilag újjá lehet varázsolni.
Kábé három éve rákentem/rádörzsöltem a Makita szalagfűrész öntvényasztalára, amit szeretett a felületi rozsda megcsipkedni, és azóta nem is kellett újrakennem. Csúszósabb is a felülete persze, de a lényeg számomra, hogy gondozásmentessé tette az öntvény felületét. (először persze ajánlott a felület teljes rozsdátlanítása. Működni fog nélküle is, de akkor a rozsdafoltokat is odakonzerválja. Hogy eltávolítani a metabond-folmet miként lehet, lövésem sincs, de nem is nagyon érdekel.)Mondtak nekem a szakemberek sokféle eljárást, trükköt, (régit, még régebbit) de ennél jobbat el se tudok képzelni.
Mindenkinek ajánlom a figyelmébe!
-
bim
veterán
Visszarúgástól addig fél az ember amíg adott gépen tapasztalatot nem szerez. Kivéve akkor ha le tudod fogni a motort a fával, mert akkor hamarabb biztossá válsz.
Mindenféle gépi fűrésszel vigyázni kell mert hamar belevág az emberbe. A körfűrész ebből a szempontból kiemelten veszélyes. Sosem baj ha van egy egészséges mennyiségű félelem benned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest