- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkipista
csendes tag
válasz
thyeby #25758 üzenetére
Na ezen meditálok én is
A pontos, stabil és tartós 1 fázisú kombigép nehéz dió.Stabil: akkor az áruházi könnyen szállítható alugép kilőve,tartós: a szénkefés motor 230-ról elterjedt de nem egy örök élet.Szerintem ha van rá lé, legjobb valami 300-as öntvény gépet megvenni ,és rakni rá egy 2,2-es 230-as vadi új olasz motort.A legolcsóbb és legtermelékenyebb meg, külön maszek egyengető, vastagoló, hosszlyukfúró célgép akkora,ami éppen elfér,csak itt több villanymotor kell.Viszont ha beüt valami,nem áll meg minden.A motorkérdés is érdekes ,már leégettem egy 1,1-es és 1,5-ös gyári 220-as motort.Azóta lökött nagy 3-4kw-os 380-as motorokat veszek olcsón, és kondival azt használom,macerás de ezek legalább munkára vannak gyártva .A frekiváltó és a 2,2es 400v-os motor kombináció király lehet,már csak a fordulatszám beállíthatóság miatt is ,ilyen motorokat még a piacon is árulnak,nem úniós áron.Csak ott a félsz ,ha lefüstöl az elektronika leáll a műhely.Az egyengetőm az jó,400-as öntvény monstrum,pontosabb mint a kombi defémes .Vastagolóm egy kis 200-as szolnoki gyári gép,pontos csak kicsi.Szereztem egy tuti 300-as tengelyt meg 23-as u vasat ,ebből akarok összerakni egy vastagolót .Egy 230-as motorra rakni az előtolást, meg a késtengelyt lehet nem hosszú életű dolog.Ezért azon spekulállok a tengelynek marad a bevált 3kw-os 400-as ,előtolásnak meg vagy valami 2kw-os szénkefés motort rászerkesztek.Vagy frekiváltó+hajtóműves motor ,és lesz fokozatmentesen változtatható sebességem is ,ami már Griggio ,scm,vagy felderhez illő megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged