Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
epmd
tag
válasz
Predator2 #21222 üzenetére
A kérdésedre válaszoljak,ezek a linkelt gépek,nagy gyártóknak,belépő szintű ipari gépei,hasonló technikai tudással.Ezek bírják a napi több órás használatot.Kisebb a teljesítményük,mint a nagyobb társaik,de dolgozni teljes mértékben lehet velük a bútoriparon belül,gyártásra,és beszerelésre. A12v-os erősebb mint a 9.6-os,érdemesebb azt venni.Az hogy hány amperórás,neked szerintem mindegy,mert általában ezek a gépek 30-45 perces,vagy 1 órás töltővel adják.Ha egyfolytában használod se tudod lemeríteni az aksit,addig ameddig a másik nem tölt fel,maximum többször cserélsz akkumulátort napközben.Ahol dogozok most,ott van egy két aksis,3 órás töltővel,egy zöld Bosch.Ezzel a géppel az ember dolgozik egy órát,és lemerül de a máik aksinak kell még két óra töltés,és ez bosszantó nagyon,mert ott maradok gép nélkül,amikor nagyon kellene.
Én egy ilyet nyüstöltem 4 évig naponta,pedig ez is egy alap gép,de mindent meg tudtam vele oldani.
http://www.szerszamoutlet.hu/index.php?_hitachi_ds12dvf3_2db21515ah12v_akkus_furocsavarozo_kofferben&kat=17&id=1551 -
unreg1
tag
válasz
Ha nem ragaszkodsz, hogy egyszerre mindent veszel, akkor darabonként is összevadászhatod.
Például csak a behajtót 13000-ért.
Már csak egy akkut kell hozzá találnod és megvagy, mert a meglévő töltőd elég.
Beletehetsz akár 3Ah-at is, csak a 12V -ra figyelj. -
pali923
aktív tag
válasz
A Makita gépeket szoktuk szeretni, elég megbízható, és többnyire jó ár/érték arányú gépek, főleg akciósan, persze.
Ha ebben az árban akarsz maradni, akkor ez a gép most 33.000-be kerül. Ugyanez lámpával 37.000. Nekem volt ilyenem, szerettem, de lecseréltem egy kisebb kék Boschra, és nem bántam meg. Ez 70 dekával könnyebb, viszont drágább.
Én vagy ezt a Makitát választanám, vagy a belinkelt DW közül valamelyiket. Azért az sokat számít, hogy az akksi hány Ah-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest