Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SunMount3r #74146 üzenetére
Köszi a mindenre kitérő választ
-
tibaimp
nagyúr
válasz
SunMount3r #74143 üzenetére
Ó, értem! Köszi
A NAS-al vagy PC-vel mivel lehet összekötni? -
tibaimp
nagyúr
Amazon Fire TV Stick 4K Max-al kapcsoltban kérdezném:
Az eszközhöz hozzá lehet USB-n keresztül kötni külső HDD házat, hogy onnan filmeket lehessen nézni róla (.mkv, .ts. .m2ts, .mp4 kiterjesztések)? Vagy ez hogy működik ennél? -
tibaimp
nagyúr
Üdvözletem!
Tanácsot szeretnék kérni, remélem jó helyre írok!
Egyik barátom TV-re köthető médialejátszót szeretne venni, egy régi Western Digital TV Media Player-t váltana le.
- max 60.000Ft-ig,
- hazai garanciával (kínai oldalról nem rendel),
- a szokásos formátumokat tudja (mkv, m2ts, ts, mpg, mp4, esetleg avi xvid/divx),
- uhd/4k felbontás,
- USB-re dugott HDD-ről játssza le a filmeket.Nem tudom szükség van-e más paraméterre. Ha tudtok esetleg típusokat ajánlani, többet is, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Bontatlan AERO BRONZE 650W 80+
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ- 24" 2K QHD 2560x1440 Dell P2423D dobozos monitor(ok)- Számla, garancia
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest