Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulylali
csendes tag
Dune hd tv 101-et vettem a múlt héten.G30-as plazmára van kapcsolva.A képe gyönyörű, szinte mindent lejátszik.Készenléten van állandóan.Azt nem értem hogy van amikor bekapcsolásnál azonnal betölt valamikor kb 1 perc alatt.
-
gulylali
csendes tag
G30 plazmához melyik a jobb választás Egreat R6S vagy a Dune HD TV-101.MKV,m2ts,avi ,dvd,flac lejátszáshoz?
-
gulylali
csendes tag
Most vettem egy 42g30e plazmát.Rákötöttem a 1,5 tb-os külső merevlemezemet ledöbbentem hogy a médialejátszó nem mutat mappákat,csak az első mappában levő fájlokat mutatja.Több formátumot nem játszik le. HD,MKV,DVD,AVI formátumok vannak többségben de biztos hogy HD felé mozdulok el.Szerintetek Egreat EG-R6C jó választás vagy Egreat EG-R6S-t vegyek vagy valami nem túl drága ajánlatotok lenne-e?
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Autós topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Harman Kardon AVR 171S erősítő és Harman Kardon HKTS 16BQ/230
- Steelseries Alias PRO XLR Mikrofon
- Trust GXT Forta Fejhallgató (Vezetékes) INGYEN FOXPOST
- Samsung-LG-Philips-Sony TV/MONITOR 40"-49" BAZÁR (Számlával és Garanciával) kb.: 150db
- LG OLED65C3 EVO Smart OLED Tv! 48"/4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AMD RYZEN 7 AM4 CPU-K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest