Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
ZolaBA #57706 üzenetére
Kodi topik vagy S905(X)/S912 topik.
Lehet, hogy a kártyád lassú, bár én a gyári skint használom, de az Ambert is használtam és nekem nem volt ilyen gondom.
Skinekből rengeteg van,bőven lehet válogatni, sokan használják pl. az Aeon Nox-ot. -
blakey
titán
válasz
ZolaBA #57555 üzenetére
A Venz + LE vonal jó, nincs értelme a VXP-s dobozokkal foglalkozni, én élből kikapcsoltam ill. kikapcsolnám ha a szoftver teljesen kikapcsolható lenne, mert nekem nélküle jobb a kép, valahogy jobban "összerakott". A Mede8er valószínűleg azért szaggat, mert nem megfelelő a "kadencia", szinte biztos, hogy erről lehet szó, elvileg a Mede8ernek is elég kéne lennie erre a célra.
és még1 kérdés a jártasaknak s905 és s905 között van-e képminőségben különbség? pl. venz kontra minix neo u1? - Android alatt azonos lejátszóval nincs, viszont a Minixen van saját fejlesztéső XBMC és az egy picit azért jobb, mint pl. az SPMC amit bármelyik eszközre telepíthetsz. LE alatt elvileg nincs, de itt is az a szitu, hogy Minixhez van "saját" dtb tehát bármi lehetséges. Két különböző kategória, én nagyon elégedett vagyok a Minixszel, "bárhol" tudok normális minőségben filmet nézni vagy zenáét hallgatni, legyen az Android vagy LE.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest