Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minimoa
tag
válasz Minimoa #4635 üzenetére
Beugrottam ma ebéd helyett 220Voltékhoz, hátha tudnak pár kérdésemre válaszolni.
Hát nem tudtak. A kérdésemre, hogy a Zodo által is vett Egreat R200-II tudja-e a 23.976 frame rate-et és ha igen, akkor manuálisan, vagy automatikusan, a válasz annyi volt, hogy nézzük meg a leírást.
Mondom, azt már oda-vissza ismerem angolul, magyarul, abban nincs benne ez. Azért jöttem ide, mert itt van fizikailag is egy ilyen lejátszó.
Ja, csak dobozban, azt meg nem lehet kibontani és kipróbálni...
És ez csak egy kérdésem volt a 4-ből, de hasonló szintű választ kaptam mindre. Valahogy derengett neki, hogy ha már igényeim vannak, akkor Popcorn....
Mondjon már valaki egy olyan boltot, ahol nem csak megrendelem és vihetem, hanem ki van téve sokféle és jól meg lehet nyomkodni!!!!
(nemrég írta valaki, hogy nem a másik véleményére kell adni, hanem meggyőződni a saját érzékszerveinkkel...hát ez nem megy itthon....)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest