- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
na, sok-sok szenvedés után végül is csak sikerült.
Közben rájöttem, hogy bármilyen marketing ellenére a DVD-RAM-nak nincsenek ''előnyei'' - mert hiába szerkesztem meg az egészet a lejátszón (az tényleg tök jó, hogy meg tudom csinálni a fejezeteket, a thumbnail-eket, vágni, törölni, sorrendet meghatározni is tudok),
nade az egész csak dupla munka, mert
ha az egész DVD-RAM-on marad, amit egyébként semmi nem játszik le, és teljesen más file-formátuma van (nekem ez új volt), és ha át akarom másolni, és egy kompatibilis DVD-t akarok csinálni, akkor újra kell authorizálni, vágni az egészet (na jó a chapterek maradtak) szóval így egyszerűen semmi értelme a RAM-nak.
felveszem -RW-re, és kész, a gépen megszerkesztem, csókolom.
na mindegy, ennyit a DVD-RAM-ról...
persze tudom, vinyós lejátszót kellett volna venni, nade ez csak egy ajándék, és akkora keretem nem volt rá.
Ui. azért a panasonic annyira kompatibilis saját magával, hogy csuhajja : a kezdet kezdetén csináltam egy image-t a DVD-RAM-ról Decrypterrel, majd kiírtam egy +R lemezre... az eredmény : a PC fel sem ismeri, a Yamada Divx lejátszó fel sem ismeri, de a Pana író, és a 2 évvel ezelőtti Pana DVD+VCR kombó símán lejátssza...
Uui. de egyébként tetszik az író, okos meg minden. A legjobban a flexible recording tetszik, megadom, hogy milyen hosszú lesz a felvétel, és úgy osztja be, hogy pont ráférjen a lemezre... -
vati
senior tag
Az újra-authoringet valószínűleg nem úszod meg, ha kompatibilis DVD-t akarsz. (tudomásom szerint max. 2 GB-os fájlok lehetnek szabvány video dvd-n, de lehet csak 1)
Bár ilyet még nem csináltam, de emlékeim szerint rá lehet venni a DVD Author-t, hogy a chapter infót is importálja be, ha már annyit dolgoztál vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged