- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Akkor meg reset-elni kéne.
https://lindevs.com/reset-qbittorrent-nox-admin-password-in-linux -
MODERÁTOR
-
félisten
Oké, de még mindig nem tudjuk, hogy milyen VPN-t használsz, mit és hogyan állítottál be, és mégis mi történik.
Ha már segítséget kérsz, mindenki nevében kérlek, hogy ne a potenciális segítségnyújtókat csuklóztasd, és írd le a helyzetet paraméterekkel, alőzményekkel, visszajelzésekkel.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
xrvman
őstag
SC-ben nekem pl nincs olyan lehetőségem, hogy csak akkor rögzítsen, ha mozgás van. Vagy folyamatos rögzítés van, vagy semmi. Ám, így, hogy nincs beállítva semmi [kép] , szürke a mozgásvezérelt képrögzítés, mégis mindent rögzít és csak utána az intelligens keresővel tudom kiválasztani azokat a részeket amikor mozgás van. Ám nem az igazi a kereső.
Közben megpróbálnám azt, hogy a Hikvision kamerának a webes felületén SMB/CIFS eléréssel megadnám neki a NAS-t. Ám a fájl elérési utat nem tudom miként adjam meg.
Server Address: 192.168.xxx.xxx
File Path: /mappaneve
Hibának Ezt írja ki: Mounting to NAS server failed. Invalid directory, or incorrect username/password. -
őstag
Beállítás meg üzembe helyezés, de személyesen. Beszéltünk már privibe kb 2 hete és számot is cseréltünk, csak épp elutazott, aztán ha visszajön belövünk egy napot jövő héten, mert járok a környékén saját ügyben és akkor elugrom hozzá.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
blountex
senior tag
Köszi az infókat, ahogy sejtettem akkor tényleg semmi haszna nincs a HDMI-nek ez csak egy felesleges feauttre.
Van annyiféle ip kamera nehéz eligazodni, hogy melyik is jó. Te milyet használsz, beltér vagy kültér, és meg vagy-e elégedve velük?
Van egy régi synology-om arra szerintem megfelelő lesz az ip kamera és oda felesleges a türközés.
Gondoltam elég lesz a 10tb de akkor nemcsabex2007
Synonál nincs qbit csak transmision és deluge de egyik se jött be. A gyári download station viszont nem rossz, csak alapfeaturekkal rendelkezik de az elég nekem.
A mobilos app az jól hangzik, ugyan ez nem megoldható a synologyal, nem találtam ilyet a beállítások menüpontjában (automata szinkronizálás). -
donat_sz
senior tag
mert a qbit kihasználja a több processzor magot
@Samanbacsii van erről a helyes router beállításról némi összefoglaló/iránymutató, hogy mikre érdemes figyelni? Érdekelne, hátha tudok még javítani a feltöltési oldalon.
Én qbittorrentet használok már és bár akár 100+ torrent is futhat egyszerre folyamatos feltöltés nincs (ez persze lehet a torrentek kereslete miatt is). Lefelé jön mint a meszes, úgy tűnik már a gigás HW a korlát, felfelé néha megy akár a pár tíz megabyte/s feltöltés is, mégis a csabex2007 féle ~napi 100-as átlag sincs meg rendszeresen.
-
Lord Baelish
tag
igen ahogy nézem a publikus ip-vel akar dolgozni a nas, amit az oldal is lát, és a router tök mást mutat..., sztem akkor személyesen majd bemegyek, mert úgy is bővíteni szerettem volna gigabitre, csak fater nevén van a szolgáltatás és németből nem tud sokat segíteni ebben... de scannelt nekem egy meghatalmazást
(#1405) MaCS_70 meg néztem ki van kapcsolva
ha szeretnék egy régebbi vezetékes routert/switchet még rákötni az asusra h legyen még lan portom a jumbo framet kell bekapcsoljam? mert akármit csináltam eddig nem akarta tovább osztani a netet a wifi router h arról is elérhessem...
Köszönöm mégegyszer a segítséget!
-
Lord Baelish
tag
-
őstag
Ami gondolom támogatott is Asustor által, nem? Ő noname-ról ír ami ráadásul 4 cm, szóval nem túl sok mindent tud belepakolni a gyártó...
Értesítés részét pl. úgy oldanám meg, hogy egy benti kamerát is elhelyeznék távolabbi és nehezen látható helyre és annak állítanék be értesítést mondjuk a bejárati ajtó vagy akár ablakra is, aztán ha azon a kamerán mozgás van, akkor tudod, hogy az az értesítés az komoly, mert akkor már valaki behatolt. Ha a külső küldi az értesítést, akkor akárki jön - megy a lépcsőházban, akkor folyamatosan jönnek az emailek. Amit ugye nem tud az asustor és alap egy nvr-nél az a riasztó, vagy egy sziréna megszólaltatása akár késleltetéssel is ha előtte éppen ránéznél, hogy indokolt-e."The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
donat_sz
senior tag
rakd fel a portainer.io-t és ott futtasd ezt a konténert [link]
(ha beállításokhoz kell segítség szólj)
a nas ip címén és a 8080 porton máris eléred a qbitet
(ez kb két perc)(ha az aec alatt az asus eazy connectet érted én ezt és az upnp-t kerülöm, így nem is javasolnám.)
-
xrvman
őstag
Hibásan adták meg vagy mi, mert kell utána egy / jel
Kéne szólni a fejlesztőnek, hogy javítsa ezt.
így:
192.168.0.1:18181/Viszont qbitorrent csak 1 torrenttel is 5% proci használatot mutatott, míg a transmission 3 mal még semmit, se szinte.
Igaz, a transmission ncore oldalllal scrape hibát dob, ezt a tracker résznél lehet megnézni.
windowson is qbittorrent a neve [https://www.qbittorrent.org/][ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Electorretent a neve amit találtam : https://www.electronjs.org/apps/electorrent
[ Szerkesztve ]
-
Gawamatsu
Topikgazda
Korábban már értekeztünk róla.
Röviden: baromi körülményes és lassú.
Natívan nem férsz hozzá a lemezen tárolt videókhoz, alkalmazás kell hozzá, ami az Asustor Portálon kereszül futtatható.
Ilyen a Plex/OpenPlex és votl a Kodi, ami már nem támogatott és letölthető alkalmazás.
Előbbi elég lassú, mert valami el lehet tolva benne, mert olyan, mintha az interneten keresztül streamelné a lemezről az Asustor Portálra és onnan ki a HDMI-n keresztül.A sima hálózati lejátszás a legjobb neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OpenMediaVault
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest