- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pimpellér
tag
válasz
donat_sz #2810 üzenetére
Bocs, sajnos ritkán nézek be ide, pedig rengeteget lehet tanulni. Csak ámulok milyen támadásokról számoltok be, ami engem egyáltalán nem érintett. Talán 3 éve vehettem az 5202T-t, teljes elégedettséggel használom. Család tagjainak adok hozzáférést szükség esetén. Ha kilépek a lakásból én is rendszeresen böngészem távolról a NAS-on levő adatokat, tök jó. Hálózati ismeretem épphogy kettes
, a vásárlást követő (itteni segítséggel) beállításokkal használom. Elkalandoztam...
"én Mo-t és a lokális IP címeket white listre teszem"
A kérdésem az lenne, hogy Magyarország mellett miért kell helyi IP címeket felvenni a fehér listára?
Köszi -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
donat_sz #2810 üzenetére
Egyszer (2018. oct) azt magyarázta egy Asustor supportos, hogy nem lehet átfedés a black és whitlist között:
I have noticed that you have enabled the white list at the same time as the black list.
This will create a conflict (machine are not human) they can only use A or B but cannot have A and B working at the same time.The difference between trusted and the white list is that
Trusted meaning the device have been connected, and NAS have acknowledge the existing ip and been connected before (trussted)és a lezárása :
So only black and/or auto-black or only white, not together.Nálam Trusted, Auto-Blacklist van és Blacklist (minden, kivéve EU) és White list Hungary onlyval.
Így nincs átfedésben az EU/HU, Lehetne finomítani, hogy az összes EU ország kivéve HU megy a block-ra, de az baromisok kattintgatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest