Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Az Apple nem akar eGPU-t meg bármilyen más gyártótól származó GPU-t támogatni. Azt akarják, hogy a fejlesztők a saját megoldásuk architektúrájára koncentráljanak (Unified RAM, tile based renderer).
Amúgy a macOS sem támogat már nVidiákat s a Radeonokból sem a legújabbakat. -
Mik^
tag
Az MST kijelző támogatás hiánya az Apple sara. Nemrég váltottam MacBookra és én is szembesültem a problémával, de szerencsére TB3 dokkolóm van amivel meg lehet oldani ha van Apple komtabilis USB-C - HDMI átalakítód.
A legjobban talán itt van összefoglalva:
https://sebvance.medium.com/everything-you-need-to-know-about-macbook-pros-and-their-lack-of-displayport-mst-multi-stream-98ce33d64af4Folks running Windows 7 and 8 in Boot Camp on the same Macs were able to run the same MST monitors in 4K@60Hz without issue. In other words, Apple’s hardware supported MST, but their software did not.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az ASUS ultrabookjának Snapdragonnal szerelt változata mutatja meg igazán a Qualcomm platformjának képességeit.
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Milyen autót vegyek?
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Autós topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest