- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
gaborthefirst
csendes tag
Sajna konkrét megoldással nem szolgálhatok, de hasoló konfiggal szoptam én is eleget. Hátha segít! win98se asus tusl2-c, p!!! tua 1200, 512mb ram, maxtor 7200 40gb, asus v7100 pro, sony 17'', sb 5.1 ...állandóan megfagyott, exit gombra egész progi törlődött, szval csupa nyalánkság, de a legsz*rabb az volt, hogy nem bírtam rájönni, mi a f*sz van már... Nem is volt egyszerű! A hangkártya volt a hunyó. Az audio chip ütötte a procit! Csere sb audigy ment.
Legalább a kártyád nem hibás ha télleg mind3 uat produkálja. -
TomGSM
csendes tag
Sziasztok
Szerintetek mi lehet az oka annak hogy az ASUS V8170 Pro MX460 monitorvezérlő kártyával egy új winchesterre nem tudom feltelepíteni a Win98se-t, de a WinXP simán felmegy. Hardver: ASUS TUSL2-C alaplap, PIII 1GHz, 512MB RAM, WD60GB winchester, LG 17 monitor.
A problémám hogy eredeti Win98se CD-ről indítom a gépet és szeretném telepíteni a Win98-at a setup.exe indítása után a monitorom elfeketedik, és nem történik semmi. Ez a probléma csak akkor áll fenn ha az ASUS v8170 Pro MX460-as kártya van a gépben. Az XP viszont simán felmegy. Egy teljesen más hardverrel is ez a probléma ennél a típusú kártyánál két db V8170 kártyát próbáltam és mind a kettő megmakacsolta magát.
Van valakinek esetleg ötlete, hogy mi lehet a gond.
TomGSM
Aktív témák
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Projektor topic
- Honda topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben