Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
ASUS RT-AC87U
Kétsávos, Wireless-AC2400 gigabites útválasztó
Kereskedelmi forgalomba hozatal kezdete: 2014
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
Hókusz Pók #42 üzenetére
Igen ez mind lehetséges mind be is van nálam állítva
Kivéve a kamera
A legszebb ebben, hogy mindent 1-2 kattintás megcsinálni
Először is szükséged lesz egy WAN - DDNS re. Ott én szerverként az asust választottam, megadod a nevet amit akarsz ahasználni onnatol pedig el fogod tudni érni neten keresztül bárhonnan a routered. nálam ez pocok256.asuscomm.com:8080 on érhető el. Megfelelő felhasználó plussz jelszó esetében. Ha ez meg van akkor usb alkalmazások között Ai Disket kell már cask konfigolnod m tényleg pofon egyszerű csak követni kell a leírásokat. Majd én még bekapcsoltam az AI cloudot is ott a Cloud disket.
Ha részletes útmutató kell összedobhatok egy képekkel kattintásokkal összetűzdelt útmutatót, de ahhoz kell egy kis idő.
De ha konkrétan valahol elakadtok és konkrét kérdésetek lenne nyugodtan mondjátok, írjátok
Ahogy tudok segítek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Suzuki topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P72 - i7-8750H I 40GB I 256SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest