- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
-
LOGOUT
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Az egész jó ár lenne érte, ha sikerül valakinek kosárba is rakni
Sajnos túlterheléses támadásnak vették a vásárlók online "rohamát", így levették 20.000-re az egyszerre bejelentkezések létszámát. Azzal sajnos nem kalkuláltak, hogy korlátozzák a bent eltölthető időt, így cumicecil van egyelőre
-
nilrem
aktív tag
Reset gomb a router hátulján, majd:
"NVRAM törlés
Ha firmware csere / frissítés után nem indulna el a router, nem kell pánikba esni, a hiba könnyedén javítható. Első körben lehet, hogy csak az NVRAM-ban tárolt beállításokat kell törölni, mert azok közül okozza valami a hibát. Ehhez először áramtalanítsuk a routert, majd a WPS gombot lenyomva tartva ismét kapcsoljuk be, vagy helyezzük áram alá, és a gombot ezt követően is tartsuk még lenyomva, úgy ~15mp-ig. Ez alatt a LED-ek villanása jelzi majd az NVRAM törlését, majd elengedhetjük a gombot, és a router újraindul a rajta lévő firmware alapbeállításaival." -
kezo0
addikt
A routerhez vezetékkel csatlakozó asztali gépről kb. 25 MB/s sebességgel tudok fájlokat másolni a router USB 3.0-ás portjára dugott külső HDD-re. Ennek a routernek közismerten nem erőssége az USB 3.0-ás aljzat... Talán ez az egyetlen dolog, ami igazán ellene szól, ha valakinél ez fontos szempont.
-
zsolt501
Topikgazda
Nem az asztali gép USB3 portja lesz a gyenge pont, hanem a router USB3-as portja mert ott én kábelezve (nem WIFI-n) max 40MB/s-t mértem ez a max ennél csak kevesebb szokott összejönni, én azt mondanám, hogy a 35MB/s már nagyon jó és szerintem mindenre elég.
De a sebességet az is befolyásolja, hogy ugye ezt WiFi-n vagy LAN-on méred, illetve az is hogy kicsi vagy nagy fájlokat másolsz, illetve valamelyest az is befolyásoló tényező, hogy a HDD mennyire van tele. -
Szia!
Optimális esetben 240/20 Mbps-t. AC szabványos WiFi eszközökön átvihető ekkora sebesség, persze amennyiben a hardver egyéb részei is elbírnak ezzel a tempóval. Utóbbi ok miatt viszont ez jellemzően nem egy telefon szokott lenni.
RT-AC56U topikban valaki tett is be 380Mbps körüli srceenshot-okat WiFi-n mérve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest