- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Előre bocsátom, hogy nem vagyok nagy spiller a témában. A routeremen Merlin van, az USB 3.0-án egy 1 T-s HDD lóg szambával megosztva és van még a hálózatban egy d-link nas is. Az Asus dns szolgáltatását használva, a hozzá tartozó apk-t a playből telepítve a telefonomra, elérem a hálózatom minden erőforrását a wan felől! A router diszkje és a d-link nas mellett a windowsos gépek megosztásait is! Ráadásul az asztali gépemet távolról is be tudom kapcsolni, ha éppen szükség lenne rá. (sosem használtam, csak érdekességként említem)
És nem nyitogattam kézzel semmilyen portot, csupán kattintgattam mindenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest