- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
vargalex
üzenetére
Na, ígéretesnek tűnik az új kernellel de biztonsági okokból inkább visszatértem a jólbevált februári verzióhoz. Wifi esetében visszalépés az új, 1m-re a routertől 12dBm az eltérés, tehát az általad készített februári verzió ennyivel erősebb és a legtávolabbi ponton is jobb a sebesség. Másban nem éreztem hiányt az új kernel esetében de várom, hogy tovább javuljon.
-
TeeJay
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
ajjaj akkor lehet még várni vele
később adok egy újabb esélyt az openwrt-nek de mivel 100-as csatornáról ez is átállt nem láttam semmi előrelépést a gyári FW-hez képest
sőt 2,4GHz-en a gyári nekem gyorsabb volt de itt biztos lesz még a driveren reszelés gondolomnekem ugye csak két dolog miatt kell a betonstabil és bika HWNAT meg a stabil 2,4GHz N és 5GHz AC wifi meg jó lenne ha LED kikapcsolható lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste