Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Került hozzám tegnap egy ilyen kis eszköz. Nekem nem igazán megy még a használata, és nem is olvastam
utána, ezért elnézést. De gondoltam inkább itt kérdezek rá. Van hozzá 3 hónap ultimate game pass, amit aktiváltam
is. Kettő játékot kezdetem el letölteni. Kb 300gb volt a kettő játék. Itt már az volt a gondom hogy piszok soká töltötte le, van erre más mód? Nyilván nem kis adat és wifin nem is vártam
csodát. Telepítés után viszont nagyon nem sikerül elinditani. Sikertelen bejelentkezés stb. 5 percig tölt és semmi. Nem értem mit csinálok rosszul. Mikor hozzám került alapra vissza állítottam. Mindenhol bevagyok jelentkezve win microsoft fiok asus fiok stb. Vagy lehet másképp kellene használni nem a Microsoft fiókból a játékokat? Mondjuk az asztalon nincs is ikon. Eléggé láma vagyok e téren, de ha ilyen nyögve nyelős a használta meg lassú nem sok értelme van. Ti hogy használjátok? Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest