Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
ByB
addikt
Lassan egy éve azért kellett gépet cserélnem mert vettem egy Asus 9800XT-t és nem szerette az Asus P4T-E alaplapot... Majd behaltam amikor kiderült....(Pedig akkor még lap is über volt 533-as, rambus-os...)
Azóta Abit IS-7 és már nem vágyok Asus alaplapra... Csak egy AX800 XT-re...;]
[Szerkesztve] -
Feeling
tag
Thx a segítséget. BIOSt már frissítettem, azt pont ilyen dolgok miatt mindig frissen tartom. Megnézem az ali honlapot, azt majd szólok ha kliokoskodtam vlmit:)
Thx,üdv -
xtry
tag
nekem is volt asus a7a266-om nagyon örültem mikor megszabadultam tőle:)
ugyanis van 1 baja: agp-s részt xpbe elcs@szt*k., méghozzás rendesen. a regeditbn kll vmit adirnod h_key loac mashine-ban, mar nememlexek jol pontosan mit(vmi karakterlancot kellett hozzaadni igy:'' 00 00 00 00''. ajanlom figyelmebde az ALI honlapját www.ali.com.tw , én is ott bukkantam rá erre a ''nagyszerűségre'' amit az asus ali chipjével csinált.....
szóval ha eddig más kártyát használtal akkor vagy -20% teljesítményed volt. Azt viszont 1altalan nemtom hogy ati-t bir-e eza javitas...... -
Feeling
tag
Na, mindent újból végigcsináltam, ebben a sorrendben. Off
megint safe mode-ban vagyok
ezekután majdnem biztos vagyok h vagy a kártya szar, vagy nem szeretik egymást az alaplappal (ASUS mindkettő...) -
hát nem tudom neked mi van a cd-én.. de a helyes sorrend valahogy így néz ki..
Mondjuk WinXp
SP1
alaplapi chip driver
directx9b
VGA driver
és a többi....
Hanyas Catalystot tettél fel?? Egyáltalán újraraktad a rendszert VGA csere után... vagy eltávolítottad megfeleleően az előző VGA driverét?? -
Feeling
tag
Akkor pontosítok. Kezdtem azzal ami a CDn van. Nem ment vele. Akkor felmentem az asus .com ra, letöltöttem egy újabbat, azzal sem ment. akkor csináltam a reinstallt, csak az új drivert használtam, nem ment. akkor feltettem az ali agp drivert, azzal sem ment. és most itt vagyok...
-
Feeling
tag
Akkor pontosítok. Kezdtem azzal ami a CDn van. Nem ment vele. Akkor felmentem az asus .com ra, letöltöttem egy újabbat, azzal sem ment. akkor csináltam a reinstallt, csak az új drivert használtam, nem ment. akkor feltettem az ali agp drivert, azzal sem ment. és most itt vagyok...
-
Feeling
tag
Hi all
Mivel itt sok nagyon hozzáértő ember van (legalábbis nekem úgy tűnik) kis problémámmal fordulok hozzátok. Vettem egy Asus 9600XT - t, van egy A7A 266os ali chipsetes gépem. Na most lehetséges h két asus nem szereti egymást? feltettem minden lehetséges drivert, amit csak találtam (AGP, cd-ről mindent) de booláskor midnig elment a kép. csináltam reinstallt, akkor akadt ki amikor feltettem a drivert és rebootoltam.
ötletek?
előre is thx
R
Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen routert?
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- További aktív témák...
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi