Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Limonade Joe
csendes tag
válasz
DroiDMester #8024 üzenetére
Köszi, automatikus módba eszem
.
Szerencsére közben megoldódott a gond, bár nem 100 %. A front panellel lehet valami gond, mert az alaplapi hátsó kimenetek szólnak, bár kellett ehhez némi beállítási varázslás. De legalább megy. A jövő héten már lesz időm kicsit hosszabban foglalkozni a lelkivilágával. -
diegho
nagyúr
válasz
DroiDMester #8017 üzenetére
de mondom volt egy rakás giga lapom P-s alatt hiába állítod át nem szabályozza a ventit sehogy
-
Teasüti
nagyúr
válasz
DroiDMester #8012 üzenetére
Aha... Itt ph tesztben nem így vélekedtek róla annó. Abban a tesztben, ami egy-két éve volt aktuális, ez volt a leghalkabb. Ezért vettem ilyet.
-
diegho
nagyúr
válasz
DroiDMester #8009 üzenetére
na azt azért tedd hozzá, hogy Giga lapjai csak P-s szériától (tehát P35-DS3P, P45-DS3P, UD3P) felfelé képesek normális ventiszabályzásra, ami rettenetesen bosszantó dolog (ezért mondtam le a gigabyte-ról 4 lap után)
-
japy
őstag
válasz
DroiDMester #7980 üzenetére
Tudom te 1 mágus vagy! Mindig ellent mondasz mások véleményének! Nem kívánok ebbe vitát nyitni! Majd +látja! De legyen szerencséje! Volt olyan széria nem is 1 ami csak sapphire oldaláról letöltött drivert fogadta el! Ez tuti!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
DroiDMester #7928 üzenetére
Hírtelen úgy emlékeztem, h abban tesztben volt erről szó, de megint elolvastam és tévedtem. Valszeg akkor logout-on olvashattam, ott van néhány physx gyorsítós teszt - multi gpu-s felállásban.
Amúgy köszi a felhomályosítást!
-
Teasüti
nagyúr
válasz
DroiDMester #7925 üzenetére
Jah jó... Ezt sehol nem írták még, h ezt így kell érteni, h összesen bír 16-ot.
Akkor már végre tiszta ügy a P45-ös 2x8-as sávszél limitje.És ha rakok vmit a harmadik slotba is, akkor azért nem fog leskálázódni 3x4-re, ugye?
szerk: amúgy én úgy olvastam még (itt is), h a vezérlő csak akkor felezi a sávszélt, ha CF vagy SLI link jön létre két kari közt. Ebben az esetben viszont itt nincs ilyenről szó.
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #7751 üzenetére
ok.
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #7749 üzenetére
nem volt gondom az ud3r lappal se de giga nem jött be sose.Mondtam is hogy ált asus volt nekem is.Hát ez a lap meg brutál és semmi komplikáció nincs vele.Egy délután ismerkedtem vele és már nyomom a teszteket .bland.Ez így nyári beállításra elsőre szerintem jó is.Szerintem könnyen kezelhető a lap.Főleg ud3r után.Persze még van mit finomítani de hát délbe kaptam meg a lapot.
-
válasz
DroiDMester #7718 üzenetére
Értem
Mielőtt kicserélném a két chipet ajánlatos visszaállítani a BIOS-t default értékekre?
Te mivel szedted ki őket a helyükről? -
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #7702 üzenetére
Hát erre azt birom írni hogy a lap hő nekem p5q-e lapnál 32-34fok volt ált,most 35-36 fok de más a lap anyaga.Meg se kottyan neki és terhelésnél is 1-2 fok emelkedés van de ez függ a hűtéstől is ugye.Aki sli-t akar ott a ud3p.Nekem sose lesz 2 vga a gépbe mert minek.Inkább egy jobb vga és bőven elég.9800 gt vga van Accelero S1rev2-vel és nem kicsi a hűtő és még rajta van 12cm-es venti,és minden sata csatoló szabadon használható.Gyengébb tuning opciók?erre nem is írok semmit.Szerintem nem nézted át a biost rendesen.6 fázis bőven elég.A többi parasztvakítás hogy többet bírjanak elkérni a lapért.Nekem nem hogy ugy megy a procim hanem még jobban.Az nb és mosfet hűtőkről le kell szedni a díszt amin a giga felirat van és már jobb is a hőmérdéklet.Bír a levegő szabadon járni.Szerintem pont a fontos dolgok megvannak,és a sok felesleges dolgot elhagyták.Akinek meg nem elég mint már írtam van jobb,2 PCIe slot meg stb.Ramokkal meg megkell tanulni bánni ud3r lapba mert nem egyszerű mint asusba.De amugy hajrá asus.Ahogy lesz jobb asus lap ilyen árba ami így megy mint ud3r már mentem is vissza asushoz.De sajna asusnak megkéne tanulni normális biost írni.Nem a lapokkal lenne szerintem a baj,hanem azzal hogy nem bírnak normális biost írni.Nemhiába van jópár moddolt bios.Azok jobban is mennek.Én is mindíg mbiost használtam.
-
jagada
addikt
válasz
DroiDMester #7686 üzenetére
Hi!
Ez pontosan mire is jó?: Exp.Gate
Van egy P5Q deszkám és amikor bootolt, mindíg feljött egy hibaüzi és erre hivatkozott, ezért Biosban Disabled-re tettem.
-
celf
őstag
válasz
DroiDMester #7686 üzenetére
uh sracok most tenyleg nem tudom, hogy P5Q-E vagy P-45-UD3P
(UD3R most nincs raktaron aboltban ahol vennem)
akkor mi legyen
nekem egy szempont nagyon fontos. ne legyenek hangosak a kondiki. ha tudjatok, hogy hogy ertem ezt...
-
chege
aktív tag
válasz
DroiDMester #7683 üzenetére
Volt Asusom is vagy 3 évig, ez elött egy P5Qm volt a sima. Lehetséges, hogy az NB és az SB az sokkal hűsebb, de csak az van szerinted egy lapon?
A több fázisnál valóban kisebb a dropp meg egyenletesebb a fesz, de ott is van veszteség. Bár az a +2 sztem nem olyan számottevő
-
chege
aktív tag
válasz
DroiDMester #7672 üzenetére
sztem az UD3R és a P5Q-E lap közt csak egy CPU ref állítási lehetőségben van különbség. Sztem az nem annyira nem előny, egy kezdő tuningosnak hogy rengeteg állítási lehetőség van.
Szvsz. a Gigának sokkal jobba hűtése, a 2oz Cu miatt
A fázisokról, a 6 fázissal az adott CPU kisebb fesszel fog elmenni ugyan azon órajelen mint 8cal -
celf
őstag
válasz
DroiDMester #7677 üzenetére
koszi
amugy P5Q-Ebol nincs tobbfele modell? v alamelyik jobb valamelyik gyengebb ?
-
sti10p
senior tag
válasz
DroiDMester #7651 üzenetére
Kössz a kimerítő választ!
Az egerem még mindíg akad, eggyelőre nem merem átdugni másik portba a jelfogót, mert félek, hogy újra kell telepíteni a drivert meg ilyenek. Egyébként vezeték nélküli reciever-je van, mint egy mini USB Stick és ha közéjük rakom pl. a bill.-t akkor sokkal inkább kihagy, ezért szinte tuti, hogy a kapcsolatban nem stimmel valami. Nézem, hogy mi intere-ferélkedhet vele, de szerintem egyszerűen túl gyenge jelet ad a mouse, vagy a reci. a bugos. A gép is az asztalon van, a port meg az egér között alig 1,5m táv van.
Más: itt senki sincs akivel a Vista egy kis "infinst_autol.exe" file-t töltetett le, mert chipset meg az OP valami kompatibilitási mizériában van?! Mert velem letöltette, de ezt is félek telepíteni, infó meg nincs róla sehol! Talán ez orvosolná egy-két problémámat?
-
japy
őstag
válasz
DroiDMester #7646 üzenetére
Nem vágyom ilyen dolgokra!
-
vuk777
aktív tag
válasz
DroiDMester #7642 üzenetére
AZÉÉÉ,hogy akár 1.000.000.Ft. nyerjek tőled...
De úgy látom még mindíg nem esett le a dolog!!!
-
japy
őstag
válasz
DroiDMester #7641 üzenetére
Még jó hogy van itt topicban 1 szuperman aki mindenre ad nekünk felvilágosítást!
-
colin81
tag
válasz
DroiDMester #7637 üzenetére
Köszi a válaszod
ha cserélek csak i7-re az meg sok píz
így marad Q6700 és próba
-
japy
őstag
válasz
DroiDMester #7630 üzenetére
Én pontosan tudom milyen lap van a gépemben!
-
Symbio
senior tag
válasz
DroiDMester #7630 üzenetére
Mások meg ezt a stílust nem csípik, hát ez van
Köszönjük a kimerítő információt, de nem oktatott senki. -
plaszy
őstag
válasz
DroiDMester #7628 üzenetére
Jujj...kicsit indulatos volt ez a HSZ...peace.
-
japy
őstag
válasz
DroiDMester #7625 üzenetére
Szerintem te 1 kis tévedésben vagy ez nem giga dual bios-os lap! De javítsatok ki ha nem így van! Az áramszünettől azért óvakodnék mert volt már dual bios-os lap is ami ennek ellenére elhalálozott! Úgyhogy csak ésszel!
-
imibogyo
veterán
válasz
DroiDMester #7623 üzenetére
Igen én is gondolkozom rajta, de ez még nem magyarázza meg, hogy miért tűnt el egy opció, ami eddig megvolt.....
-
japy
őstag
válasz
DroiDMester #7250 üzenetére
Szerintem nem olyan sokat csökkent a hűtőborda mint amennyire istenítik! Talán az OCZ Reaper aminek jobb lehet a hűtése! IBT közben megfogtam a ramjaimat langyosak voltak na jó enyhén meleg! De nem forró!
-
sgteam
aktív tag
válasz
DroiDMester #7248 üzenetére
201mhz túllépés az már szép
800mhz_geil ez az ennyim
-
japy
őstag
válasz
DroiDMester #7248 üzenetére
Nem ócsárlás ha tudnál olvasni írtam ár-teljesítmény! Amennyivel az drágább annyival nem jobb! Különben 1200-at az enyém is megy! Na és akkor mi van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Revolut
- Ingyenes az Epic Store-ban a ma megjelent Deliver At All Costs
- Hobby elektronika
- Magisk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 27% számlával! MSI MAG Z590 TOMAHAWK WIFI Alaplap
- ÁRON ALUL! Sok darab 4 GB-os és 8 GB-os DDR3 PC3L (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) laptop RAM!
- 27% számlával! MSI Pro Z790-P DDR5 WIFI Alaplap
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest