Hirdetés
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
koszi, hogy faradtal
en a reszemrol nem akarok extreme tuningot, egyszer be szeretnem loni egy olyan level-re amivel megy atomstabilan, es jo gyorsan, es onnantol kezdve nem akarom latni a BIOS-t, se a gep belsejet amig lehetseges. tudom, akkor menjek az Asus-al, de megis... ha az UD3 stabilabban all, akkor az lesz.
UD3P-nek veletlenul nem tobbfazisos a tapellatasa ? tobb mint 6? vagy ugyanolyan mint az UD3R
-
celf
őstag
válasz
DroiDMester #7686 üzenetére
uh sracok most tenyleg nem tudom, hogy P5Q-E vagy P-45-UD3P
(UD3R most nincs raktaron aboltban ahol vennem)
akkor mi legyen
nekem egy szempont nagyon fontos. ne legyenek hangosak a kondiki. ha tudjatok, hogy hogy ertem ezt...
-
celf
őstag
válasz
DroiDMester #7677 üzenetére
koszi
amugy P5Q-Ebol nincs tobbfele modell? v alamelyik jobb valamelyik gyengebb ?
-
celf
őstag
es P5Q-E es P5Q PRO Turbo kozott mi a kulonbseg ? mintha a PRO nagyobb FSB-ttudna kezelni.
de ami fontosabb, melyik verzio jo a P5Q-E-bol. mindegy ?
-
celf
őstag
eddig nem nagyon gonodlkoztam asus-ban, de eppen kb ma delutan vittek el a webes bolt stock-jabol a P45-UD3R-t amit venni akartam.
a P5Q-Et nezegettem, mivel van rajta Firewire, es spdif (coax es optical is)
szerintetek nem lenne vele semmi gond ?
crossfire meg GPU babralas nem lesz.
csak rendes proci-tuning.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest