Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2024) glaci


glaci
őstag

Nem tudom miért nem hozta fel a hozzászólásokat!

EPU 6 nekem jól működik.
Először BIOS -ban megnéztem, hogy megy-e a proci 3,6 -on (ez persze költői volt, mert mennie kellett), a feszkót beraktam hozzá 1,2 V -ra, meg a memót is beállítottam 1,9 V -ra 1066 -hoz.
Teszteltem fél órát prime95 -el, majd miután jó volt, mindent visszatettem a BIOS -ban autóra ami a pricival kapcsolatos, a memó sebességét pedig asszem 833 -ra, vagy 866 -ra, most nem emléxem, a kényeg, hogy 1,2 -vel megszorozva 1066 körül van, a feszt pedig biztos, ami biztos, 1,94 -re állítottam neki , az EPU -t meg belőttem +20%, -20%, -40% -ra.
Így most ha kell a kraft, feltolja addig, amit manuálban már kiteszteltem, ha nem, akkor meg az EIST -el együt brutál le tudja venni a teljesítményt. (De állítom, még ilyenkor is gyorsabbnak érzem, mint a régi 2,4 -es P4 -em volt.) Annyi, hogy megfigyeltem Ő (EPU6) egy picit más feszkókat ad neki, mint amivel én teszteltem, így ez még okozhat gondot, de ezt lehet még hangolni szerintem ha kell majd.

Sebesség beragadást én is tapasztaltam már.
Ha készenlétbe kapcsol, vagy lehibernál, mindíg beáll repülőbe, és úgy marad, akkor is, ha esetleg emberkét mutat közben, mert akkor is csak 1% -ot vesz vissza.
Nálam szerintem az AI Nat, meg hasonló a Suite -ban levő, de nem rendesen működő dolgok is bezavarhatnak, mert ha lekapcsol a képernyőm, képernyőkímélés után pár percel, van, hogy megáll az alapsebességén.
De friss indításnál nagyon frankó. (Csak azt nem értem, néha mért tolja fel maxra a teljesítményt pár másodpercre, amikor csak böngészek. 1 - 2 mp, rakéta, aztán pislantok egyet, és már újra sétáló emberke.)

Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.