- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
En vok itt az elso!
Mar azt hittem komoly gond van a PH!-val.
-
JohnnyX
őstag
Minek reszetelgetsz annyit?
''Na most nekem kikapcsol 3 mp re és ujra bekapcsol, majd hirtelenbekapcs megint és csak utánna bootol!''
Ez normalis, nalam is ezt csinalja. Sot, ha en is beleturkalok a biosba, mentek es kilepek, akkor is ezt csinalja, szoval vagy hozzaszoksz, vagy veszel egy gagyibb lapot
[Szerkesztve] -
JohnnyX
őstag
válasz
s7evcsenko #2924 üzenetére
-
JohnnyX
őstag
válasz
s7evcsenko #2920 üzenetére
Pl az Asus AI suite programmal nyomon kovetheted.
-
JohnnyX
őstag
Kicsit szorakoztam a tuninggal. Eddig 7x400-on hajtottam a gepet, szinkronban a memoval. Igy a boincot futtatva 57 fokig ment fel a homerseklet. Probaltam feljebb vinni az fsb-t, de szerintem a memo nem birja, 410-nel mar kekhalal volt xp betoltes kozben.
8x380-nal a proci ugye kicsit 3Ghz fole ment, de igy a boincot futtatva a proci 40 fokon megall. Az fsb emeles ennyire befolyasolja a homersekletet, mikozben a mhz meg nott? A feszultseg maradt ugyanaz. Tapasztalta ezt mar valaki? -
JohnnyX
őstag
-
JohnnyX
őstag
Samsung 2x1gb ddr2 ramjaim vannak. 1.9v-ot kapnak, es a gyari 5-5-5-18 helyett 5-4-4-13-on hajtom oket szinkronban a procival 400fsb-n.
Zart hazban van, es lusta vagyok kezzel megnezni hogy melegek-e. Az idozites csokkentes jelent nagyobb hotermelest? Erdemes ra venni passziv ramhutoket? A haz elejen 8cm befuj, hatul 8cm-es kifuj, valamint a tapom is 2 ventis. -
JohnnyX
őstag
-
JohnnyX
őstag
Az 1.hsz-ben leirtakat beallitottam.
2800-on megy a proci.
8x szorzoval mar nem indul el, ez normalis?
3200-ra mivel tornaszom fel, az fsb-vel? -
JohnnyX
őstag
Minden alapfeszen, a legtobb beallitas auto modban. Lehetseges hogy 350-es fsb a hatar nalam 8x szorzoval, mert 351-nel mar nem indul el a gep. Milyen feszt kell emelni es mennyire?
2.8Ghz-en megy igy.
[Szerkesztve] -
JohnnyX
őstag
Segitene nekem valaki, hogy a biosban a lenti lapban a procit es ramot hogyan alljak neki huzni? Az elso hsz nem teljesen vilagos szamomra, itt intel frontvaltaskor
-
JohnnyX
őstag
A P5B-E lap nem valogatos a ramra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest