- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon kezdőknek
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha neked is ilyen I/O hibára hivatkozik meg kiirja hogy crc hiba balblabla, akkor ram lesz valószínűleg. Nekem ugyanezt irta ki a p3 serverem amikor a wint tettem fel. 2napomba kerül mire rájöttem hogy mi a hiba. Én is cseréltem szallagkábelt, procit vinyot cd-romot és végülis a ramnál bukott ki.
próbálj meg lefutattni egy dos-os memtestet esetleg winest, de inkább a dosost. -
Ribi
nagyúr
Hat a ramban van valamilyen kesleltetes beallitva de ez nem mindig az ami a ramra van irva, vagyis geil ultra 800-on 4-4-4-12-t tud, de bios 5-5-5-18-at allit be. Ez valszeg azert van mert default 1,8V-t kap es kis idozitessel nem mukodne, szal neked kell beallitani. De gondot nem jelethet a ram beallitasa. Es sima alkalmazasoknal marhara nem szamit semmit. Ha mar regi a win akkor megprobalkozhatsz uj winnel, vagy valami regebbi winamp vagy hasonloval. mp3-at hallhatsz vagy mit ? Proci mennyire van leterhelve mikozben zenet hallgatsz ?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest