- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
wicca10
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek nekem! Néhány hónapja vásároltunk egy Hd2-es lejátszót. A netet nem állítottuk be rajta, úgy voltunk vele, hogy majd ha lesz rá időnk. Eleinte a laptoppal egész jól össze tudtuk hangolni. Majd egy rövid idő elmúltával csak rendszer visszaállítással ismerte fel, de akkor is döcögősen, ráadásul egy nappal előző rendszer visszaállítási pontra állítottuk vissza ami idő alatt nem történt semmi a laptoppal.
Most már ez sem megy. A HD2 nem ismeri fel a laptopot. Mi lehet a gond?
Leformáztam a winyót, gépi beállításokat vissza állítottam, de még így sem jutottam előrébb.
Kérlek segítsetek nekem, mert lassan megbolondulok. Sajnos a hálózatos dolgokhoz nem nagyon értek, de mindent megpróbálok, hogy sikerüljön használhatóvá tenni a lejátszót!
Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest